cena: Koszty były rozłożone na 2 razy (pierwszym razem więcej), można liczyć około 140-150zł.
komentarz kolesia telemah
Czyli cenowo wcale nie tak wspaniale dokładasz z 15zł i masz solomona SL20 w wersji podstawowej a jak dołozysz 30-35zł to masz nawet tą 20-tkę w wersji ESD Twoja stacja ma zapewne gorsze parametry niż to sl-20 :| i jeszcze ile się narobić trzeba było :!: ja jestem jak najbardziej za samodzielnym wykonywaniem różnego sprzętu do warsztatu ale wtedy gdy oszczędzamy niewiele albo nic a powstaje sprzęt gorszy lub o identycznych parametrach jak firmowy za tą samą cenę - to wzysz 30-35zł to masz nawet tą 20-tkę w wersji ESD Twoja stacja ma zapewne gorsze parametry niż to sl-20 :| i jeszcze ile się narobić trzeba było :!: ja jestem jak najbardziej za samodzielnym wykonywaniem różnego sprzętu do warsztatu ale wtedy gdy oszczędzamy niewiele albo nic a powstaje sprzęt gorszy lub o identycznych parametrach jak firmowy za tą samą cenę - to wtedy celowość wykonania czegoś takiego jest żadna. Do warsztatu opłaca się robić samodzielnie wiele rzeczy ale niestety wśród nich nie będzie raczej stacji lutowniczej :cry:
Skomentuj