Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kupno yamahy ax 700

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kupno yamahy ax 700

witam. chcialem spytac czy warto brac ta yamahe i czy poradzi sobie ona z trzema drogami na stx-ach :) sluchal jej ktos?

http://www.allegro.pl/item703348761_...00_okazja.html

Popraw link

Skomentuj

przeciez link dziala
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

mi link działa..

Skomentuj

Nikt nie pisal że nie dział tylko że masz go poprawic...

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik
            ikt nie pisal że nie dział tylko że masz go poprawic...
            a co z nim jest nie tak? :roll:

Skomentuj

Zamieszczone przez slipknot1989
              a co z nim jest nie tak? :roll:
              wszystko z nim ok... Wg mnie 450zł to ciut za dużo ale możesz się jeszcze policytować...
              Myślę że mogę Ci polecić ten model:
              http://www.allegro.pl/item703441008_...cja_od_ss.html
              Sam mam AX-392(różnią się wykończeniem i innymi pierdołkami) i dobrze sobie radzi z 3 drogami na stxach... Chociaż wydaje mi się że niedługo przesiadam się na uniampa :mrgreen:

Skomentuj

heh ale zamieszanie z linkiem skoro dziala to juz rzecz jasna został poprawiony chyba logiczne :)

Skomentuj

wlasnie tez marzy mi sie uniamp albo sym ale z elektronika u mnie cienko i tez rozwazalem kupno jakiegos gotowego zeby tylko go w bude wpakowac i miec spokoj ale takich ofert jest strasznie malo...chyba ze znacie kogos kto by sie tego podjal :)

kaman777 Ty cos musiales miec nie tak bo go nie ruszalem

Skomentuj

co do yamaszki 3 drogi spokojnie uciagnie a nawet dobrze rozbuja mebrany za 450 zl todobra cena za ten wmcniacz mozesz napisac gosciowi ze za 450 bierzesz z przesylka juz

Skomentuj

slipknot1989, jak byś chciał poczekać dłużej to mogę Ci uni poskładać...

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
                        dłużej
                        powiedz cos dokladniej :razz: to jest pojecie wzgledne :wink:

Skomentuj

slipknot1989, kurczę no nie wiem, poskłądałem ostatnio jednego i pojechał już w świat... Mój leży w czynnikach pierwszych ale może jeszcze poczekać... Jak załatwisz PCB i elementy to w ok tydzień powinienem się uwinąć(mam sporo na głowie)

Skomentuj

csbiczek wlasnie zalezy mi zebym do domu dostal gotowego uni :) zeby sie nie babrac w zamawianie, potem wysylanie do kogos czesci itd.

Skomentuj

slipknot1989, hmmm, odezwij się wieczorem do mnie na gg to pogadamy, może coś wymyślę...

Skomentuj

Czaruję...
                              X