wszystko z nim ok... Wg mnie 450zł to ciut za dużo ale możesz się jeszcze policytować...
Myślę że mogę Ci polecić ten model: http://www.allegro.pl/item703441008_...cja_od_ss.html
Sam mam AX-392(różnią się wykończeniem i innymi pierdołkami) i dobrze sobie radzi z 3 drogami na stxach... Chociaż wydaje mi się że niedługo przesiadam się na uniampa :mrgreen:
wlasnie tez marzy mi sie uniamp albo sym ale z elektronika u mnie cienko i tez rozwazalem kupno jakiegos gotowego zeby tylko go w bude wpakowac i miec spokoj ale takich ofert jest strasznie malo...chyba ze znacie kogos kto by sie tego podjal :)
kaman777 Ty cos musiales miec nie tak bo go nie ruszalem
co do yamaszki 3 drogi spokojnie uciagnie a nawet dobrze rozbuja mebrany za 450 zl todobra cena za ten wmcniacz mozesz napisac gosciowi ze za 450 bierzesz z przesylka juz
slipknot1989, kurczę no nie wiem, poskłądałem ostatnio jednego i pojechał już w świat... Mój leży w czynnikach pierwszych ale może jeszcze poczekać... Jak załatwisz PCB i elementy to w ok tydzień powinienem się uwinąć(mam sporo na głowie)
Skomentuj