Witam mam panel no name jakiejś pewnie chińskiej produkcji i zastanawiam się czy nadaje się do zasilenia subwoofera na IT MDS 10 generalnie podłączyłem go tak na szybko i muszę przyznać że sprawował się kapitalnie świetna kontrola i dość pokaźna moc skłoniła mnie żeby lekko go przebudować mianowicie pozbyłem się dodatkowago małego panela z wskaźnikiem wysterowania oraz wszystkimi regulacjami który miał by być zamontowany na panelu czołowym, ja go usunołem i postanowiłem że z przodu będzie tylko włącznik on/off a filtr i gain zostanie zamontowany z tyłu.
Czy da się może po wyglądzie określić jaką mocą dysponuje ten panel

Waży 4 kg jest na czterech tranach tosiby pierwsza para to a1941 a druga to c5198 napisane jest na nim 150w ale czy to rms czy max czy może to pobór z sieci to nie wiem.
Jeśli ktoś coś wie lub może powiedzieć na temat tego panela to bardzo proszę.
Druga sprawa a raczej problem to jest bardzo ciche pocharkiwanie głośnika jak się pusłuch z około 50cm odległości na niskim poziomie głośności ,słychać jak bas udeża to takie małe charchnięcie , czym to może być spowodowane czy to może taka wada owego panela, jak siedzę w odległości około 3m to w ogóle tego nie słychać a bas jest taki jak powinien być.
I jeszcze jedno pytanko czy taki przełącznik jak w tym wzmacniaczu nada się na on/off do tego panela i gdzie taki można kupić
Czy da się może po wyglądzie określić jaką mocą dysponuje ten panel

Waży 4 kg jest na czterech tranach tosiby pierwsza para to a1941 a druga to c5198 napisane jest na nim 150w ale czy to rms czy max czy może to pobór z sieci to nie wiem.
Jeśli ktoś coś wie lub może powiedzieć na temat tego panela to bardzo proszę.
Druga sprawa a raczej problem to jest bardzo ciche pocharkiwanie głośnika jak się pusłuch z około 50cm odległości na niskim poziomie głośności ,słychać jak bas udeża to takie małe charchnięcie , czym to może być spowodowane czy to może taka wada owego panela, jak siedzę w odległości około 3m to w ogóle tego nie słychać a bas jest taki jak powinien być.
I jeszcze jedno pytanko czy taki przełącznik jak w tym wzmacniaczu nada się na on/off do tego panela i gdzie taki można kupić

Skomentuj