Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Holton 200 na trzech parach mosfet

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

PIRUL, wiesz co, brak mi słów.
    Nie wiem tylko po co w ogóle o cokolwiek tu pytasz i zajmujesz innym ludziom czas ?
    Bo widzę że masz swój świat.

Skomentuj

A niech se chlopak robi co chce, tez bym chcial byc w jego wieku i podniecac sie byle czym. Wyda kupe kasy na nic, pewnie nie uda mu sie tego zmontowac ale za to jaka satysfakcja :)
      Zebym ja sie tak cieszyl to chyba musieliby mnie na ksiezyc wyslac :)

Skomentuj

Zamieszczone przez irek
        Zebym ja sie tak cieszyl to chyba musieliby mnie na ksiezyc wyslac :)
        No irek nie kracz.

Skomentuj

Jęśli chodzi o zmontowanie to dam sobie rade bo już złożyłem SAM końcówkę 2xtda7294.Sam trawiłem płytkę itd.

Skomentuj

PIRUL, tu nie chodzi o montowanie na pałę , bo jakby się uprzeć i dać małpie lutownice to mimo że w 9 na 10 przypadków przypali sobie nią tyłek, to raz na jakiś czas też złoży i jak szczęście dopisze to będzie nawet działać ;]
            Ja podpisuję się z zasadą wyznawaną w młodym techniku sprzed 30 lat - "składamy tylko te układy których działanie znamy i rozumiemy".
            Inaczej to bez sensu.
            A do tego Ty chcesz jakieś kombinacje robić , dwa różne wzmacniacze różnej mocy w jednej obudowie , jeden do zasilania 2 kolumn - mono, a drugi do suba.
            Zupełnie nie wiem skąd taki pomysł, bo dla mnie zupełnie jest to pozbawione sensu.

Ale skoro chcesz , mimo że wszyscy inni mówią byś się nad tym zastanowił - pewnie jednak coś w tym musi być, i mimo to dalej brniesz w to , to ponawiam pytanie z mojego poprzedniego posta.

Skomentuj

Zamykam temat bo i tak widze, że nie ma to sensu.

Skomentuj

Zamykam temat
                zamknąć temat to mogę np ja lub inny moderator...
                Zamieszczone przez PIRUL
                bo i tak widze, że nie ma to sensu.
                z tym się zgodzę, jak wiesz lepiej to po co szukasz rady na forum? Sory ale nie rozumiem takich osób...

Skomentuj

Zamykam temat
                  Nie, to ja zamykam.
                  Fakt - skoro jest wiesz wszystko lepiej , to nie ma o czym dyskutować .
                  Sukcesów życzę.

Skomentuj

Czaruję...
                  X