Witam. Dziś wpadłem na pomysł zrobienia nowej obudowy do mojej końcówki mocy o nazwie WJ March 300. Przy okazji wpadłem na pomysł ze przydałby się do niej przedwzmacniacz w formie dodatkowego bloczka. Chciałem się was zapytać co trzeba kupić i jakie są koszta elementów płytek i ogólnie całej elektroniki siedzącej w takim przedwzmacniaczu. Zapewne zapytacie czego od niego będę oczekiwał... Cóż, nie wiem zbyt wiele czego można wymagać
Ale myślałem o tym aby przy okazji siedział może włącznik urządzeń 230V, przełącznik wejść i wyjść. Sterowanie raczej pilotem po to chyba właśnie będę to robił
No i jakieś regulacje niskich, wysokich, lewy, prawy kanał itd. No i np jakieś diody sygnalizujące co w tej chwili jest regulowane
Więc pytanie: Ile może kosztować elektronika do takiego sprzętu? Tak szacunkowo oczywiście.
Chętnie się przy okazji czegoś od was dowiem, może coś polecicie, doradzicie... No Z kasą ciężko więc dodam że zależy mi na tym aby koszta były jak najniższe. Zawsze można coś podarować sobie.

Chętnie się przy okazji czegoś od was dowiem, może coś polecicie, doradzicie... No Z kasą ciężko więc dodam że zależy mi na tym aby koszta były jak najniższe. Zawsze można coś podarować sobie.
Skomentuj