Witam Mam problem z moim odtwarzaczem XIndak C06 (zresztą bardzo dobrym) otóż uszkodził się włącznik na przednim panelu odbija się i nie załącza sprzętu i chciałem takowy wymienić. Ponieważ nigdzie w Polsce takiego nie dostanę skierowano mnie do serwisu POLPAKU gdzie w rozmowie tel Pan X stwierdził iż nie moze sprzedać mi takiego włącznika bo nie może udzielić mi gwarancji tylko jedynym rozwiazaniem jest przysłanie sprzętu (jest po gwarancji) naprawienie i odesłanie. Pewnie wyjdzie ponad 100 zł a tak sam bym sobie taki włącznik wymienił (przelutował) NIE ROZUMIEM TAKIEJ POLITYKI FIRMY I OSTRZEGAM INNYCH BO JEST TO SWEGO RODZAJU OLEWANIE KLIENTA. JA NASTĘPNYM RAZEM ZASTANOWIĘ SIĘ CZY NIE KUPIĆ SYSTEMU OPARTEGO NA INNEJ FIRMIE BO DO TEJ MAŁO POPULARNEJ JEST PROBLEM. Aha w moim mieście jeden z panów gdzie naprawia się sprzęt zaproponował mi włącznik na kablu jak przy lampce :)))) I to by był AUDIOFILIZM zupełnie nowej jakości Moze ktoś mi poradzi co w tej suytuacji mogę zrobić azeby wydac mniej niż 100 zł POZDRAWIAM
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Włacznik do Xindaka C06
Collapse
X
-
-
Mój włącznik...deczko inna budowa ...biorę się za składanie-podam później info z pola bitwy
[edycja 13:55]
Włącznik złożonyw niecałe 10 min i śmiga...
Nie wiemy jaki dokładnie włącznik ma autor tematu ale jeśli ma ten co ja rozłożyłem to proponuje zobaczyć czy nie wyskoczył ten mały drucik który ustala włączenie czy wyłączenie w zależności jak się układa i czy blaszka która go dociska nie wyskoczyła...reszta nie ma nic do odbijania przycisku
Padły mi baterie w moim Canonie i nie cykne fotek...musicie mi uwierzyć na słowa/wyrazyLast edited by IoNcs; 16.04.2011, 12:59.
Skomentuj
Skomentuj