Wersja Pkrecza pewnie dopracowana. A jak gra? Zimno, ostro, gęsto, bas jest nie ma,
Wcześniej forumowicz BB84 na AS zrobił z chłopakami swój projekt LC i tam co wykonanie to inne granie od gęstego, wypełnionego po chłodne i ostre. Druga sprawa to że nikt nie porównywał z LC. Mam propozycje na te właśnie chłodno-ostre granie no i mam dylemat przy przyszłych K701 :(
Upsss!
Michelangelo z AS tak zjechał rk27 że chyba od razu zwrócę przesyłkę z takim z powrotem. Ogólnie bardzo niepochlebne opinie zbiera i to bez dyskusji czy podróba czy oryginał!! Widzę że jest problem z tanim i dobrym potkiem, ehh.
Ten lekko droższy ma przekaźnik na wyjściu.. z jakimś opóźnionym załączeniem pewnie.. na zasilaniu tylko dwie diody zabezpieczające widzę..
Potrzebne to jest - strzela Wam ten TPA?
Ale on podobnie jak reduktor szumu ma dodatkowo bufor zrobiony.. w soekrisie mam bufor na wyjściu.. mogę tam się wpiąć...
Eh.. pisałem posta i zamówiłem w międzyczasie ten za niecałe 5$.. najwyżej porównam go sobie z czymś później..
Zasilanie.. albo podkradnę coś z zasilania do Soekrisa.. albo pasowało by dodać jeszcze coś całkiem osobno.. w obudowie jeszcze dość miejsca - może nie ma co biedować..
Pany chcę klonowi zapodać lepszą budę. Na Alle są fajne rury prostokątne. Powiedzmy wziąłbym profil 120 na 60 mm. Do wyboru mam z 3mm aluminium i 2mm inox. Co waszym zdaniem będzie lepsze?
Skomentuj