Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wykonywanie wzmakow na zlecenie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wykonywanie wzmakow na zlecenie

Mam takie pytanie - Czy ktos na tym forum zajmuje sie wykonywaniem wzmacniaczy do sybwooferow aktywnych na zlecenie ?? Odpiszcie

Chyba sam autor strony.Na górze jest nawet dział "sprzedam" tylko,że nie działa, ale skontaktuj się z nim.Zresztą w necie jest pełno takich ofert.

Skomentuj

Ja tez robie elektronike do subow. Na razie tylko proste uklady czyli TDA lub mostek TDA filtry wszystkie regulacje i autowlaczenie. Koszt uruchomionej plytki to 120zl.

Skomentuj

ja bym sie chcial zapytac ile by kosztowal wzmak do aktywnego suba na 2 x GDN-38-300-8-AE narazie tylko chce sie zapytac :P a mam jeszcze pytanie czy jak by to mialo byc na 2 x GDN-38-300-4-AE to cena bedzie inna ?? Tylko sie nie pytajcie po co mi taki wzmak itp :/

Skomentuj

ja rowniez jestem zainteresowany. moj gg to 4192897 lub na priva

Skomentuj

600W wzmak nie ma sprawy 1000zeta to kosztuje.

Skomentuj

iiiiha!!!!!!

Skomentuj

Irek, ogłupiałeś?Za taką cene to se kupie panel na 2 letniej gwarancji.Mam nadzieje że to żart bo Cie bardzo szanuje.
                PZDR

Skomentuj

Zgadzam sie z "umberto" jezeli naprawde tyle sobie cenisz za wzmak do tych glosniczkow to dzieki wielkie i narazie :P Ale wydaje mi sie ze to jest raczej niemozliwe zeby ktos Ci tyle zaplacil :P i mam nadzieje ze to jednak jest zart ale do prima aprilis jeszcze troszke musisz poczekac <haha>

Skomentuj

Może miało być 1000W - 600 zeta :o)

Skomentuj

co za sprawdzoną konstrukcje 600wat 1000zł to nie tak wiele. przeciez on tego charytatywnie nie robi... ja tez cenie swoj wolny czas. pomiary głośników są przyjemne dla tego robie je za free ale wzmacniacz?? cała ta dłubanina,,,, bleee :(

Skomentuj

oczywiscie ze tak... jak sie samemu nie chce robic to niech sie placi za robote... zobacz ile kosztuje estradowa koncowka mocy po 300w na strone napewno ponad 1000... a poza tym u igoda 300 watowy PA 300 kosztowal o ile dobrze pamietam 640 pln wiec za 600 wat kupujac do dwoch glosnikow dwa odzielne bo tez jest to tozwiazanie wychodzi 1280 + koszt wysylki ponad 1300 razem...chyba ze jestes z poludnia to mozesz odebrac osobiscie:P

Skomentuj

A co szanowni forumowicze sądzą o tym ????

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=37531550

300 + 100 filtr + ? trafo + własna praca przy panelu.

Skomentuj

a za ile kto zrobi wzmak 150W rms ?? niech kazdy napisze swoja cene za ile moglby to zrobic

[ Dodano: 2005-01-13, 18:18 ]
                            oczywiscie chodzi mi o wzmak do aktywnego

Skomentuj

ful wersja z panelem filtrem pasmoprzepustowym (subsonic + LP) bez auto włącz/wyłącz na mostku TDA ze 300zł na scalakach ze 400minimum

Skomentuj

mi chodzi taki tylko do suba bez innych wejsc :P a co zawiera sie w tym full version ??

Skomentuj

subsonic filtr dolno przepustowy, sygnalizacje pracy (dioda) regulacje głośności panel na kótym jest zamocowane trafo i końcówki mocy z radiatorem. wejścia wysokopoziomowe i sumator na wjeściach niskopoziomowych. panel moge pozielić na dwie części. elektronika radiator na tył a na przod "gały włącznik i diode"

Skomentuj

Cena ktora podalem to cena zawodowej konstrukcji LDM. Wzmak jest w specjalnej puszce z grubego laminatu koncowka w mostku ma ogromny wentylator z dwoma predkosciami albo z plynna regulacja. Wejscia symetryczne wyjscie po odfiltrowaniu na drugi aktywny modul. Regulacja odciecia, wzmocnienia, subsonic, faza. Wszystkie zabezpieczenia koncowki.

Ja od siebie moge zaproponowac plytke za dwoma TDA w mostku dajaca 150W/8omach. Wszystkie regulacje autowlaczenie rowniez. Cena 120zl za uruchomiony modul. Do tego tylko trafo za 60zl radiator za ok 10zl i kawalek blacy aluminiowej. Czyli pelny suba za ok 200zl.
                                    Niedlugo jednak wezme sie za wieksze moce bo nie ma tam zadnej konkurencji :) Wszedzie tylko TDA i TDA nikt jeszcze nie robi nic profesjonalnego na tranzystorach.

Skomentuj

Irek,toc to konkurencja dla Carton Audio!A ile byś sobie życzył za 2xTDA,do stereo oczywiście.I oczywiście odpalone bo chętny bym był :)
                                      PZDR

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38546005

Wzmacniacz, filtr, automatyka na procku, trafo oraz okablowanie - ok400zł

co do "małej" mocy autor mi odpisał:

Te 100W które podaje to wartość RMS czyli moc ciągła. W połączenu z faktem, że ten wzmacniacz w rzeczywistości te częstotliwości przenosi (większość wzmacniaczy tylko w teorii) oraz ma doskonałą odpowiedz impulsową i wydajność prądową powoduje to że nic więcej nie trzeba (sprawdzone w praktyce). Z tego co poczytałem to ten głośnik ma moc max. 150W więc ile chciałbyś mu podać ;-) Uwierz mi, że jak będziesz chciał sobie "flaki rwać" to napewno Ci na to pozwoli a prócz tego zaoferuje Ci bas wysokiej jakości. No chyba że chcesz nagłaśniać stadion ;-) to wymiękam.

a wiec jeśli nie znajde nic innego to sie zdecyduje , a może jeszcze coś znajde??

a i chodzi o wzmak do sls-10

Skomentuj

Czaruję...
                                        X