Cześć:) Tak jak w tytule. Zdecydowałem się na JIG do ARTY, oraz Preamp Wallina. Jednak nie znalazłem gotowego projektu, więc postanowiłem samemu połączyć oba układy. Niby prosta sprawa bo schematy wszystkie są, jednak nie projektowałem nigdy wcześniej PCB pod tego typu rzeczy- jedynie pod mikroprocesory. Z racji że poczyniłem duże zmiany w rozmieszczeniu elementów, wolę upewnić się przed wykonaniem płytki czy aby przypadkiem nie popełniłem żadnego błędu i nie pojawią się jakieś sprzężenia. Do rzeczy:
Schemat:

Płytka:

Płytka(inny widok z zaznaczonym polem masy):
'
Ewentualnie symulacja 3D(widok od dołu):

Taki a nie inny kształt wynika z kształtu obudowy. Górne wcięcie pod baterie. Czerwone kreski oznaczają: z lewej strony od góry switche(które zostaną połączone przy pomocy przewodów) i na dole gniazdo jack6.3mm do sygnałów wyjściowych / z prawej strony od góry chinch jako wejście mikrofonu, a na dole złącza bananowe(minusy wejścia i wyjścia zwarte przy złączach, jedynie z bocznikowane do płytki. W razie potrzeby mogę podesłać pliki Eeagla.
Z góry dziękuje za pomoc, oraz ewentualne uwagi co do projektu. Po ukończeniu na pewno zamieszczę to gdzieś na forum
Schemat:

Płytka:

Płytka(inny widok z zaznaczonym polem masy):

Ewentualnie symulacja 3D(widok od dołu):

Taki a nie inny kształt wynika z kształtu obudowy. Górne wcięcie pod baterie. Czerwone kreski oznaczają: z lewej strony od góry switche(które zostaną połączone przy pomocy przewodów) i na dole gniazdo jack6.3mm do sygnałów wyjściowych / z prawej strony od góry chinch jako wejście mikrofonu, a na dole złącza bananowe(minusy wejścia i wyjścia zwarte przy złączach, jedynie z bocznikowane do płytki. W razie potrzeby mogę podesłać pliki Eeagla.
Z góry dziękuje za pomoc, oraz ewentualne uwagi co do projektu. Po ukończeniu na pewno zamieszczę to gdzieś na forum
Skomentuj