Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pływające światelko do samochodu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Witam.
    Dobrze się składa że mam taki układ na 8 LED-ów jest naprawde prosty podaj meila to ci wyśle :)

Pozdrawiam

Skomentuj

He,he,światełka,miganie.Wsać se brachu najlepiej cały kolorofon na mache i po sprawie.Przy takim cacku to może Ci krowy wiecej mleka dadzą.Tylko uważaj żeby ci szpachla nie odpadła...
      Jezu,dlaczego tu o takich pierdołach sie gada?Moze jeszcze post o disco polo?Ukłon w stronę admina.
      PZDR

Skomentuj

A ja uważam ze dobrze sie stało ze taki post jest.
        Przynajmniej sie człowiek dowie co o wiejskim tuningu sądzą normalni ludzie.

Pozdrawiam.

Skomentuj

Lukaszu zapomniales nadmienic o plugu (przedni zderzak dla niezorientowanych), pojedynczej wycieraczce i lusterkach bocznych 0 a przeciez to datkowe 35 tfu, 45 kucy

btw. jakie to sa samochody z potencjalem ?

Skomentuj

syrenka, trabant, moze, kashel takeisie tuninguje najlepiej

Skomentuj

ostatnio jechałem laguną po tuningu 2.2 dci. ale że jest tuningowana kapnąłem się jak wsiadłem i jak mnie wbiło w fotel. 250Hp pod maską (standardowo 150) i to się nazywa tuning z zewnątrz nic a pod maską i w zawieszeniu rewolucja. ps byłem w szoku co potrafi diesel.... zawsze myśłałem że to dobre do cięzarówki.... a tu standardowo ta laguna ma 9,6 do setki człowiek mówi że musi sprawdzić ile ma teraz az jestem ciekaw......

Skomentuj

Patrz jak sie fajnie kręci:
                Załączone pliki

Skomentuj

samara jak na takie autko miała naprawde sporą moc 75Hz przy tej masie to sporo a silnik z tego co pamiętam projektowała jakaś firma znana ze sportowych aspiracji. chyba porshe

Skomentuj

Hehe a ja widziałem Fiata Cinquecento z silnikiem z punta 1.3 16V Turbo-130Km.I tak sobie pomyślałem,że fajnie mieć takie niepozorne autko z mocnym silnikiem...........ale to sie nieopłaca.Wogule jak to sobie policzyłem to wychodzi mi,że za cene porządnego tuningu mam odpowiednik innego auta o tej samej mocy......więc to jest cena tej niepozorności.Bo wolał bym już jeździć jakim golfikiem GTI,TDI,GTD niż takim CC-jedyny + to chyba niższa opłata-bo silnik mniejszy.I tak doszedłem do wniosku,że jak sie ma mało kasy to pozostaje tylko wiejski tuning,a taki tuning jest różny - jednych wrowadza w osłupienie,zadziwienie a innych przyprawia o śmiech - Ja zostaje przy seryjnej zabudowie auta.

Jak już palimy to.............może coś polskiego-fiat 125p z podciągniętym silnikiem..

Skomentuj

Sound Wave włoncz sobie tvn turbo i obejżyj pare odcinków specjalnych teraz samochody wyścigowe z silnikami diesla to już normalka, teraz diesel to nie jest juz powolny ciężko zapalający muł...

Skomentuj

Samara bojowy sprzęt tak projektowana częściowo przez ferdka porshe. 75 koni i blisko 120Nm przy masie 920kg robi swoje. Żeby było mało to jeszcze mozna nieźle doładować te silniki. No a cena części to szkoda słów. Taniocha. Moim zdaniem świetna alternatywa dla koluchów.

[ Dodano: 2004-08-25, 21:13 ]
                        75Hz spoko pewnie nabyłość po audio

Skomentuj

Ukasz,a niebyło czasem jakichś serii samary z silnikiem vankla??

Skomentuj

Jeśli myślicie o samochodzie to tylko B M W !Najlepiej 325 coupe!A nie jakieś wypierdki.

Skomentuj

Hz Hp......... za wiele audio......

Skomentuj

Były były z wirującym tłokiem. Oj pojemności 1.3 ( 2 komory) a moce to potężne np 115koni czy 130koni nie pamiętam jusz ale przerabiane do wyścigów ruskich wyciskali 190 przy tych wyżej wspomnianych 10000rpm. Mam na drugim kompie tabele z silnikami łądoskimi zainteresowanym moge wysłać.

Skomentuj

Palenie gumy i to dosłowne
                                  Załączone pliki

Skomentuj

Ja jestem zainteresowany :)
                                    Serio ten samochód miał silnik Vankla??

Skomentuj

Serio na 100% nie wszystkie ale serie były jutro wyśle z rańca jak wstane. (Aha mój nauczyciel fizyki mówił przy opowiadaniu o tym silniki że jsuz niby japończycy montują serujnie te vankle aż sie roześmiałem) a on dziwiłz niedowiażanie maj k mu powiedziałem o ładzinach z vanklem.

Skomentuj

To palenie gumy to podpucha bo wylewaja na opone denaturat albo cos w tym rodzaju co latwo sie pali...

Skomentuj

Podpucha nie podpucha fajnie sie kręci

Skomentuj

Czaruję...