Policja w dzisiejszych czasach czepia się wszystkiego a to że rejestracja sie trzęsie na dziurach albo ciemnych szyb oraz braku klamek(drzwi otwierane są za pomocą polota),ostatnio czepia się także polerowanych felg.
Dejman:
a to zle ze sie czepia rzeczy o których napisałeś (za wyjątkiem felg)?
zza cimneij szyby moze do policjanta celowac dres z armaty,
brak klamek utrudnia otwarcie samochodu w razie wypadku przez innych uczestników ruchu co uniemozliwia pierwsza pomoc (straż jakos da sobie z tym rade)
itp.
Pozdrawiam
Dla mnie to jest wiejski tuning:
---- dresiarze ----
tuningują w ten sposób:
1. założenie dresu z przynajmniej trzema paskami
2. przyklejenie jeszcze dwóch wzdłuż samochodu
3. na pytanie "Co robiłeś z silnikiem?" - odpowiada śmiejąc się przez szczerbę po wybitych zębach: "ZAJEBAŁEM JAKIEMUŚ CWELOWI - MA 300 KM!!"
4. w przypadku powątpiewania pytającego napierdala gościowi w gębę tak długo aż uwierzy...
Prawdziwi pasjonaci niejeżdzą 180km/h po drogach żeby sie rozbić na pierwszym lepszym drzewie.Jak ja bym wydał na dobry tuning ok 20000 zl to bym napewno uważal na drodze na np: wystające studzienki .
Pozdro
Dobra wiec chyba już pora rozstrzygnąć konkurs. Nastąpiła kumulacja bo nie zarejestrowałem prawidłowych odpowiedzi. Samochód to ten sam co kilkanaście odpowiedzi wyzej z wanlkowskim silnikiem. Czyli łada samara ;-)
OMG! Łada samara..kto by się spodziewał
hehe ale byłem całkiem niedaleko i o to chodzi <jupi>
jak ja sobie w ten sposób stuninguje autko to..nim z garażu nie wyjade
pozdro
Dejman, widzę że potrafisz wykorzystać skróty klawiszowe ctrl + c, ctrl +v ...
jestem pełen podziwu...ale ten samochód to oni owinęli folią dla jak, nikt nim nie jeździł.
nic nie powiemy bo nie wiemy do ilu herców schodzi bo nic nie napisałeś:)) hehe
ale podoba mi się ten lakier fortepianowy i te Br ki których za bardzo nie widać:)
omg just kidding:)
niezły ale ja wole zozole i swoje autko:)
pozdro
http://fuzion.does.it/
Witam!
Popatrzcie na to. Tak wyglada autko z tym ukladem. Poza tym czytalem wiele zaagranicznych postow i tam to normalne ze sa takie bajery w stylu tych plywajacych diod.
Aby ten temat nie był już poruszany to kupcie sobie wkońcu kit jabla J-16 koszt niecałe 30zł jak pamiętam i cieszcie się efektem. Kiedyś koledze robiłem też cuś takiego do auta, on był bardzo zadowolony ale to nic nie znaczyło bo i tak wieśniacko to wyglądało
pozdrawiam
Skomentuj