Na mój gust to wzmak od suba jest zbyt "ucięty" na wejściu.Problem rezystorków pewnie.Ale ja nie jestem elektronikiem,niestety.To tylko moje domysły.Ktoś pewnie poprawi.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Podłączenie wzmacniacza ze subwooferem?
Collapse
X
-
jak wsadzasz jacka to odbina kolumny tez to miałem wystarczy połączyć kabelkami pewne rzeczy ale spryt przede wszystkim
msłs instrykcja z przedwzmacniacza sygnał idzie na wyj jack i potem do końcówki mocy (mnij więcej) w wyj jack są dwa bądź 3 "moskti" łączące przedwzm i końcówke mocy kiedy wsadzamy jacka mostki są podnoszone i sygnał z przedwzm nidzie na słuchawki a nie na końcówke mocy więc jeżeli połączymy te "mosktli" kabelkami to w rezultacie otrzymamy sygnał na głośnikach i na wyj jackZałączone pliki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez zajaranyyno u niego ta wtyka może wyglądać inaczej
chyba mam talent do rysowania:P ten jack podejrzanie wyszedł:P
a co do tematu... wez poszukaj gdzies wyjscie z tylu wzmaka... w koncu na glosniki ma.. a ze to technics [ firma nie najgorsza ] to NAPEWNO jakies wyjscie orpocz sluchawkowego [hahaha] ma :)
poszukaj.. pewnie jest to chinch...
odrobina dobrej woli i bedzie dobrze... ale nie idz na latwizne ;]
PS. ostatnio to chyba niektorzy wchodza na to forum zeby sie posmiac a nie pomagac innym [ w sumie to ich rozumiem.. bo ostatnio to jest porażka a nie forum dyskusyjne]
Skomentuj
-
No i idea sterowania wzmocnieniem z pilota idzie sie je....
Pozdrawiam
Dlaczego nikt z was nie widzi mozliwości podłączenia wysokopoziomowego.
Kawałek kabla i gotowe.
Wszyscy doradzacie mu grzebanie we wzmaku, lutowanie czyli cos o czym ten człowiek nie ma pojęcia (bo jakby miał to by sam zrobił a nie pytał na tym forum)
Opamiętajcie sie!!!
pozdrawiam :-)
Skomentuj
-
ditomek, ja mu napiaslem, ze NA PEWNO ma jakies wyjscie z tylu wzmaka.... jakos nierealne wydaje mi sie, zeby nie mial, bo przynajmniej u mnie w technicsie jest wyjscie na subwoofer, ale jest tez wiele innych, z ktorych mozna skorzystac.. typu "line out" ... nawet nie patrzylem co to za wzmak [ zaraz spojrze ] ....... widzialem tego wzmaka na zywo...
wez zrob sobie koncowke sygnalu z suba na chinch i powkladaj we wszystkie mozliwe jak bedzie gral.. jak zaden nie poda mu sygnalu to bede zdziwiony
Skomentuj
Skomentuj