Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Krell kav-300i dwa pytania :).

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Krell kav-300i dwa pytania :).

Witam forumowiczów mam trzy pytania odnośnie wyżej podanego wzmacniacza otóż:
    1. Jak się odłącza przewody z transformatora które wchodzą do kostki wago na płycie wzmacniacza nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim złączem :),
    2. Można gdzieś u nas kupić bezpieczniki oznaczone jako BUSS AGC 12A 32V, występują cztery szt. w sekcji zasilania.
    Pozdrawiam.

Obawiam się że to forum jest w stanie agonii. Niestety. W ostatnim miesiącu nikt nic nie napisał. Nie wiem o co chodzi.
    diyaudio jest na AVS2024 i super ale zróbcie coś aby rozruszać je- prośba do właścicieli/ moderatorów.
    Rozumiem że nie zarabia ale jak ma zarabiać jak tu nic się nie dzieje.

Skomentuj

To forum nigdy nie zarabiało, nie mieliśmy reklam i ich nie planujemy.
      Jest to forum o bardzo wąskiej tematyce DIY.

W obecnych czasach ludzie rozeszli się na rożne grupy, gdzie komunikacja jest łatwiejsza i szybsza.

Skomentuj

Tym bardziej należą się Wam pochwały. Lubię to forum bo dzięki niemu a szczególnie dzięki fachowcom takim jak Mateusz stawiałem pierwsze kroki w diy.

Skomentuj

Ja się zapisałem w tym tygodniu, właśnie dzięki avs2024.
          Ps. Super były te śledzie z linią transmisyjną i bassreflexem.

Skomentuj

infinite craft
            Zamieszczone przez olek080687 Zobacz posta
            Witam forumowiczów mam trzy pytania odnośnie wyżej podanego wzmacniacza otóż:
            1. Jak się odłącza przewody z transformatora które wchodzą do kostki wago na płycie wzmacniacza nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim złączem :),
            2. Można gdzieś u nas kupić bezpieczniki oznaczone jako BUSS AGC 12A 32V, występują cztery szt. w sekcji zasilania.
            Pozdrawiam.
            Aby odłączyć przewody transformatora z kostki WAGO, zazwyczaj należy użyć małego śrubokręta lub nacisnąć odpowiednią dźwignię na złączu. Kostki WAGO działają na zasadzie zacisków sprężynowych, więc przewody można wyjąć po zwolnieniu blokady. Jeśli nie jesteś pewien, sprawdź model kostki i poszukaj instrukcji producenta.

Skomentuj

Czaruję...
            X