Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Krell kav-300i dwa pytania :).

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Krell kav-300i dwa pytania :).

Witam forumowiczów mam trzy pytania odnośnie wyżej podanego wzmacniacza otóż:
    1. Jak się odłącza przewody z transformatora które wchodzą do kostki wago na płycie wzmacniacza nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim złączem :),
    2. Można gdzieś u nas kupić bezpieczniki oznaczone jako BUSS AGC 12A 32V, występują cztery szt. w sekcji zasilania.
    Pozdrawiam.

Obawiam się że to forum jest w stanie agonii. Niestety. W ostatnim miesiącu nikt nic nie napisał. Nie wiem o co chodzi.
    diyaudio jest na AVS2024 i super ale zróbcie coś aby rozruszać je- prośba do właścicieli/ moderatorów.
    Rozumiem że nie zarabia ale jak ma zarabiać jak tu nic się nie dzieje.

Skomentuj

To forum nigdy nie zarabiało, nie mieliśmy reklam i ich nie planujemy.
      Jest to forum o bardzo wąskiej tematyce DIY.

W obecnych czasach ludzie rozeszli się na rożne grupy, gdzie komunikacja jest łatwiejsza i szybsza.

Skomentuj

Tym bardziej należą się Wam pochwały. Lubię to forum bo dzięki niemu a szczególnie dzięki fachowcom takim jak Mateusz stawiałem pierwsze kroki w diy.

Skomentuj

Ja się zapisałem w tym tygodniu, właśnie dzięki avs2024.
          Ps. Super były te śledzie z linią transmisyjną i bassreflexem.

Skomentuj

Zamieszczone przez olek080687 Zobacz posta
            1. Jak się odłącza przewody z transformatora które wchodzą do kostki wago na płycie wzmacniacza nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim złączem :),
            2. Można gdzieś u nas kupić bezpieczniki oznaczone jako BUSS AGC 12A 32V, występują cztery szt. w sekcji zasilania.
            Pozdrawiam. Among Us
            Czy próbowałeś sprawdzić konkretny numer modelu tego wzmacniacza na stronie producenta lub w dokumentacji technicznej? Być może będą mieli schemat połączeń lub polecą bezpieczniejszą alternatywę dla typu bezpiecznika lub złącza, o którym mówisz?

Skomentuj

Zamieszczone przez olek080687 Zobacz posta
              2. Można gdzieś u nas kupić bezpieczniki oznaczone jako BUSS AGC 12A 32V, występują cztery szt. w sekcji zasilania. dummynation
              Pozdrawiam.
              Jeśli to klasyczny model Wago, może mieć dźwigienkę – po jej podniesieniu przewód sam się luzuje.

Skomentuj

Czaruję...
              X