Witam, tymczasowo mój sprzęt stoi w doku (SUB na GDN-300-30-4-AP, WZMAK - 330 RMS). Pomyślałem o podłączeniu sprzętu w domu. A więc tak, zacząłem od kompa, puściłem z niego chincze i podłączyłem do wzmaka, pod niego resztę kabli, a jaka źródło energii posłużył mi akumulator, wszystko grało świetnie nie więcej jak 20 min, po czym bateria sie rozładowała :(
Pytanie:
Poszukuje stałego źródła prądu, które napędzi sprzęt. Dodatkowo chce pod wzmacniacz podłączyć 2 Altusy 140W <---- dam rade? Posiadam 2 zwrotnice FOCAL Access jeśli się przydadzą.
Czekam na Waszą pomoc i mam nadzieję, że odpalę na stałe sprzęcik :)
Pozdro
PS. Zapomniałem dodać, że wzmacniacz ma jakieś wejście na kostkę (6 otworów) HIGH INPUT - oczywiście otrzymałem do tego kostkę. Wychodzi z niej 5 kabli - 2 szare: R SIGNAL IN (+) i R SIGNAL IN (-); 2 białe: L SIGNAL IN (+) i L SIGNAL IN (-); oraz 1 czarny bez oznaczenia.
Pytanie:
Poszukuje stałego źródła prądu, które napędzi sprzęt. Dodatkowo chce pod wzmacniacz podłączyć 2 Altusy 140W <---- dam rade? Posiadam 2 zwrotnice FOCAL Access jeśli się przydadzą.
Czekam na Waszą pomoc i mam nadzieję, że odpalę na stałe sprzęcik :)
Pozdro
PS. Zapomniałem dodać, że wzmacniacz ma jakieś wejście na kostkę (6 otworów) HIGH INPUT - oczywiście otrzymałem do tego kostkę. Wychodzi z niej 5 kabli - 2 szare: R SIGNAL IN (+) i R SIGNAL IN (-); 2 białe: L SIGNAL IN (+) i L SIGNAL IN (-); oraz 1 czarny bez oznaczenia.
Skomentuj