Wykonanie kolumn jest kapitalne, nie wiem czy ktos kiedykolwiek cos podobnego tutaj prezentowal....
Niestety nie da sie przeskoczyc pewnego poziomu bez odpowiednich narzedzi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wykonanie kolumn jest kapitalne, nie wiem czy ktos kiedykolwiek cos podobnego tutaj prezentowal....
No i na pomiarach zaph są tam też piki THD. Podział do 2k jak dla mnie ale tragedii nie ma i nie sądzę żeby to było jakoś słyszalne czy dokuczliwe (2 harmoniczna).A masz wykres bez wygładzania? Nie podobają mi się piki przy 3 i 4,2kHz
No i na pomiarach zaph są tam też piki THD. Podział do 2k jak dla mnie ale tragedii nie ma i nie sądzę żeby to było jakoś słyszalne czy dokuczliwe (2 harmoniczna).
Zresztą nie ma innego wyjścia bo pewnie ten planar przy takim podziale wymięknie już więc jakiś kompromis trzeba znaleźć

Są już wykończone czy miałeś ze zdjęcia powyżej surową obudowę...?Wykonanie kolumn jest kapitalne, nie wiem czy ktos kiedykolwiek cos podobnego tutaj prezentowal....

A jakie są postępy w wykończeniu konstrukcji?