a jak Wallker, chce miec sloje pionowo? jakos dziwnie dla mnie by wygladaly z poziomymi slojami :razz:bingant napisał:nie musisz przecież kleić forniru po długości
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a jak Wallker, chce miec sloje pionowo? jakos dziwnie dla mnie by wygladaly z poziomymi slojami :razz:bingant napisał:nie musisz przecież kleić forniru po długości
bas jak dla mnie jest tam gdzie ma byc i nie jest na jedno kopyto jak w altusach 140 ktore mialem wczesniej, potrafi zagrzmiec i przywalic ;p masaz nerek murowany jak go wysterujesz odpowiednim wzmakiemamdpatryk napisał:slipknot1989 a jak ma się impuls tego gdn'a? Czy przy głośniejszym słuchaniu czuć go na klacie - że się tak wyrażę trochę po dresiarsku
nic sie nie wychyla, jak dla mnie ejst ich tyle ile ma byc, jak na kopulke za 27zeta mysle ze gra calkiem przyzwoicieamdpatryk napisał:A jak PJ'ka nie sypie za bardzo piachem, chodzi mi o to czy nie wybija się za bardzo ponad średnie tony?
suba bedziesz mogl wywalic :razz: co uzupelnia gore?amdpatryk napisał:Ja mam sub'a na Alfredzie 10'' SW (kupiłem jak byłem mały i głupi)... Jedyne co mogę o nim powiedzieć to, że potrafi przywalić... Szafy się przesuwają i szyby drżą... ehh... Niestety wciągu jednego uderzenia tego SW, można wypić filiżankę kawy... Poprostu impuls ślimaczy
o to sie martwamdpatryk napisał:Mówię o tym, dlatego że boję się, iż GDN może mnie rozczarować co do zejścia i siły uderzenia....
suba bedziesz mogl wywalic :razz: co uzupelnia gore?
slipknot1989 napisał:masaz nerek murowany jak go wysterujesz odpowiednim wzmakiem![]()
amdpatryk napisał:Nie odpowiedziałeś czego słuchałeś wcześniej
odpowiedzialem :razz: nie czytasz uwaznieslipknot1989 napisał:jak w altusach 140 ktore mialem wczesniej
masaz jestamdpatryk napisał:A na tym wzmaku, który obecnie posiadasz, da rade troche nerkę przesunąć?
widze non stop chodzi Ci po glowie kwestia basuA i najważniejsza sprawa jak się ma słuchanie muzyki na małej głośności? Słychać przyjemne dla ucha mruczenie niskich tonów czy nie da rady przy tak ekonomicznym przetworniku?
a co bedziesz mial za zrodlo dzwieku?
projekt jest autorstwa Irkaamdpatryk napisał:Szczerze mówiąc to chciałem trochę powiększyć komorę na GDN'a, o jakieś 6L, ale przecież projekt ten tworzyli ludzie znający się na rzeczy. Tak więc zostawię wszystko w oryginale.
chodzilo mi czy bedziesz sluchal muzy z kompa czy jakiegos odtwarzacza :razz:amdpatryk napisał:a co bedziesz mial za zrodlo dzwieku?
slipknot1989 napisał:chodzilo mi czy bedziesz sluchal muzy z kompa czy jakiegos odtwarzacza :razz:
aktualnie czekam i czekam na zwrotnice :twisted: sama obudowa już koniec zostało wygłuszenie i kolceamdpatryk napisał:Krystian powiedz jak gra Ci ten zestaw?
z polinka?Krystian Markow napisał:aktualnie czekam i czekam na zwrotnice
dla Twojego tunelu 96mm strojenie 40 hz to dlugosc 39cm :roll:bingant napisał:a jak ja mam tunel 96mm i długość 22cm to ile trzeba przyciąć?
wywijasz go tak samo jak poczatek, tunelu. ja go podgrzalem palnikiem na calym obwodzie i rozszerzylem metalowym lejkiem :wink:bingant napisał:i jak to jest z tym zawijaniem końca tunelu? jak to robicie?
Dziś cały dzień w pracy męczyły mnie kolumienki...chciałem wyjść wcześniej i zabrać się za robotę :razz: Jak tylko wróciłem to zapuściłem tą jedna skończona, włączyłem Crystal Method i tak siedzę sobie i rozkoszuje się miłymi pomrukami gdn'a(a to tylko jeden gra), czytam forum i czuje jakieś dziwne powiewy powietrza na nogach, myślałem, że to wiatraki ze wzmacniacza ale to wylot b-r tak dmucha, na grubo ponad metr czuć.... Na szczęście świstów nie słychać bo reszta pasma je zagłusza ![]() | ![]() |
amdpatryk napisał:a jak ma się impuls tego gdn'a?