Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bardzo fajne wykończenie... co to jest?
Skaj, ekoskóra, skóra ekologiczna...pewnie jest jeszcze więcej nazw![]()
Ten głośnik trzeba dać w 50L. Bardzo dobry, szybki bas. Śmieszna cena za przetwornik 350zł czyli 2x mniej niż WO24P. Zwrotkowałem już wersję papierową i aluminiową - polecam te głośniki! Jeśli trzeba szukać oszczędności dla full Satori.Jedna rzecz z 23nrx to group delay jest duzo lepszy w 30L obudowie niz w QB3, SBB4
Ah, rozmawialem z panem Kravczenko na temat group delay w basie. Wedlug niego to ludzie troche przesadzaja z mozliwoscia sluchu w odroznieniu np. 10ms od 50ms w zakresie b. niskich czestotliwosci po tym jak zbudowal trio 12 horn sub ktory ma strasznie duzy group delay w porownaniu z obudowa zamknieta. Wiec moja obawa z symulacji SB23 moze byc nieuzasadniona
Oprocz tego kolega z Rumuni zrobil 3way na standartowych NRX - 2x23nrx, 17 jako mid i 29ring dome - plany sa DIYAudio.com.
Dzabij pewnie chodzi o http://www.diyaudio.com/forums/multi-way/212738-sb-acoustics-3-a.html
Za wysoki podział między wooferem a midwooferem (w przypadku takiej wielkości midwoofera). Ale fotki z budowy klimatowe ![]() | ![]() |
Ten głośnik trzeba dać w 50L. Bardzo dobry, szybki bas. Zwrotkowałem już wersję papierową i aluminiową - polecam te głośniki! Jeśli trzeba szukać oszczędności dla full Satori.
Pozdrawiam,
W SB23NAC powyzej 300hz znieksztalcenia rosna lawinowo, osiagajac ogromny pik przy 1khz, wiec nie wiem czy to dobry pomysl. Z pewnoscia bedzie to kolorowac brzmienie, ale moze ktos tak lubi.