• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

a ja mma glupi pomysl :P

hehehe ale się usmiałem naprawde mało sie niepopłakałem ze smiechu na tekst stempela ;)

ale miło bedzie jak stempel sam się ujawnisz a nie komus zarzucasz he :P

[ Dodano: 2004-12-27, 00:31 ]
dalex kiedyś pokazywałes mi teżfotke i calkiem inaczej wygladałes ... cos tu brzydko pachnie ;)

Budzik pisze sie stempla, a nie stempela. Coś mi sie zdaje że po drinku jesteś. Fotke jakąś wrzuce, jak więcej kolesi się ujawni.

myslałem ze jestems stempel bez odmiany jak ten stempel do znaczków wiec wybacz poprawie swoje zachowanie :) jakoś ostatnio na forum tak miło sie zrobilo i rodzinnie ;) az łezka sie w oku kreci mi od dwoch dni hehe

Zebrałem sie na odwage :P panowie nowy show! smiechu warte to mało przy moim zdjeciu :P dobrze ze marna jakość :P

Załączniki

• 1005_195818.jpg
    1005_195818.jpg
    19.6 KB · Wyświetleń: 0
Zombal jeseli to co piesz nazywa sie Okocim MOcne to mów mi bracie ;) ... moje ulubione pifko jutro sobie kupie :D tzn dzisiaj heee

[ Dodano: 2004-12-27, 01:16 ]
stempel wydawalo mi sie na pierwszy rzut oka ze fajke palisz :P

nooooooooo warka strong całkiem inny smak ale dorba takze bo w klubach takie jest przewaznie i tanie hehe ;) ale okocim mocne króluje ;) pozatym jakieś tatry ale one już odeszły w niepamięc ghdy na rynek żubr o wiele mocniejszy wszedł no i charnaś :D

a oto pomyslodawca tego postu i jego harem

Załączniki

• pict0032.jpg
    pict0032.jpg
    63.3 KB · Wyświetleń: 0
no to ja p[okaze swoja fotke :] ale stara troche :P pokazal bym nowa ale hmmm no nie tu :P oczywiscie ja stoje po srodku :D:D dodam 2 fotke bo na tej smiesznie wygladam :P

[ Dodano: 2004-12-27, 01:53 ]
tomck, kurde ubiegles mnie :D:D:D

Załączniki

• pict0032_108.jpg
    pict0032_108.jpg
    52.4 KB · Wyświetleń: 0
  • jaa.jpg
    jaa.jpg
    22.9 KB · Wyświetleń: 0
skad tu dwie takie same fotku u 2 innych ziomalów ???

tomsk , chyba młody jesteś skoro takie młode sikorki obok ciebie, alboś pedofil :P

na twoim miejscu to bym porówenał która lepsza w dotyku itp :D

Powrót