• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

a ja mma glupi pomysl :P

Gdzieś mi umknął ten topic ;)

mystical - fajnie było w gorączce. Ludzi nie za dużo - spokojnie można było sie wytańczyć. Barmanka miodzik (ta blondynka - to jest Monika? :D )

Mało wypiłem, bo nie wypada przy kobiecie za dużo pić - za to trzeba miec oczy dookoła głowy na imprezach masowych i pilnować swej sexy Bogini

Miałem kąpiel w szampanie, prawie stratowany przez napierający tłum (chyba nie spodobały sie piosenki Bajm'u :> ) No i rozdawali jakieś rogale <lol>, Wilki dostały złotą płytę... ale to wiecie z TV, w pociągu jechałbym na schodkach pullmana (6 osób na m^2 ) dobrze że kumpel mnie wciągnął i jakoś zamknął drzwi (jechaliśmy na tym "dekielku" od drzwi na którym pisze "nie stawać" hihi )
Ogólnie luz, blues i cacy sylwester
Ale zbicie, mam wrażenie że wiem jak czują się kobiety przed okresem :/

reoddai - racja, blisko mieszkasz :D A do jakiej szkoły chodzisz?

Mycha - z pewnością wiesz lepiej :D Ja sie nie znam (i dobrze - wolę nie znać tego odczucia :] )

mystical - ach... a jaką ma fajną... latarkę ;) Super dziewczyna :D

Aaaaacha

Ponad rok temu skończyłem systemy komp w "elektroniku" na Jagiellońskiej. No a teraz Polibuda Gliwice - Telekomunikacja :|

Zeby nie było offtopicu - Z całym szacunkiem dla Mychy - no ładny rodzynek trafił sie nam na forum panowie :D Fajny dzidziuś :) Miejmy nadzieję, że lubi muzykę i technikę głośnikową :D

:)

:)

Co do dzidziusia: też będę kiedyś miał takiego fajnego małego śmiesznego :)

Załączniki

• clipboard01.jpg
    clipboard01.jpg
    62.9 KB · Wyświetleń: 0
Piotr Dzidzius niestety (stety ;-) ?) nie moj. Ale chyba mi do twarzy z tym malenstwem.

PS. Dzidzius muzyke i dzwieki wszelkie lubi bardzo :-)
W koncu tatus jest muzykiem :-)

zadko sie udzielam ale jestem stalym czytelnikiem :)

pozdrawiam

Ross5.jpg

To teraz moja kolej.Na focie z lewej ja (dejman) z prawej moj kumpel (chriss1987)

Załączniki

• 041104_133438.jpg
    041104_133438.jpg
    36.2 KB · Wyświetleń: 0
Powrót