• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

a może by tak jakiś wzmacniacz mocy DIY ?

Reakcji
3
Cześć u was jestem nowy, (konto założone jakiś czas temu ale nic nie publikowałem, nie było okazji), może znajdą się chętni na jakiś wzmacniacz mocy DIY, oczywiście nie na zakup tylko bardziej projekt oraz wspólne przemyślenia ? Na koncie mam już trochę wzmacniaczy mocy a że czas pozwolił właśnie na reaktywację zajawki związanej z elektroniką to wychodzę do was z luźną propozycją :) Kiedyś na innym forum zrobiłem wątek o wzmacniaczu mocy DIY dla osób początkujących, może chcielibyście coś w ten deseń ? 1778439076042.png1778439085313.png1778439094514.png1778439120368.png

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy wątek założyłem w dobrym dziale jeżeli nie to proszę pokierujcie gdzie powinienem poprosić moderatora o przeniesienie :)

Powrót