Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zachęciłeś mnie na ten wosk, satynowy delikatny poblask pod światło byłby idealny, a coś czuje, że z lakieru nie byłbym zadowolony. Jakiego wosku używasz i jak nakładasz?
Fotofil napisał:Zamówiłem 2 dni temu ze strony starwaxa, bezbarwny wosk i do tego wosk do uzupełniania ubytków (jasny dąb ). Mam kilka mega małych ubytków ale wolę je wypełnić przed woskowaniem, tak już mam, że jak coś robię to lubię mieć idealnie wykończone. Jak zawoskuje i skończę standy, to zrobię foto sesję na białym tle z lampami żeby oddać 100% efektu wykonania![]()
Fotofil napisał:Tak się zastanawiam jeszcze nad dodaniem na czoła przednich profili standów kawałków cienkiego mdf pokrytego takim samym fornirem co kolumny. Oczywiście musiałyby być wywoskowane jak kolumny żeby ładnie się wszystko łączyło :mrgreen: Pytanie, czy profile ze standów [profile stalowe] zasypywać np. piaskem?
Fotofil napisał:Spoko mogę Ci odłamać i wysłać poleconymChyba że jesteś gdzieś z okolic bemowa, woli.
Fotofil napisał:Wiesz co po pracy często wstępuję do Wola Parku, więc może tam? Tak np. przed 18? Jak dojdzie paczka ze Starwaxu, to jeszcze dokłądnie sprecyzujemy termin.