Nie na temat...
Jesteś z Chechła czy wpadasz tam nad jeziorko tylko ? ![]() | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jesteś z Chechła czy wpadasz tam nad jeziorko tylko ? ![]() | ![]() |
troche zacofany jestem z tematami... ale doskonale ciebie rozumiem. zaplaciles zapewne nie mala sumke za pozadny projekt zwrotnicy, ktory i tak malo kto by wykozystal!Dlaczego na mnie czyli nowicjusza jest tyle bluzg, że nie udostępniłem projektu, zworki itp?
Zaoferowałem swoja pomoc. Czy to mało?
Śliczny fornir... i to tylko woskiem pociągnięte?
Wpadnij do mnie za jakieś 2 tygodnie, posłuchasz sobie różnych rzeczy (będę miał na stanie 3 różne konstrukcje 3-way za różną kasę) i będziesz wiedział co i jak, ampli też możesz wziąć ze sobą. | ![]() |
taka paro godzinna wizyta u LuSzTi'ego da ci wiecej niz miesiac czytania forum! wiec umawiaj sie na konkretny dzien, pakuj ampli + plyty z muzyka i jedz ![]() aha - nie zapomnij o odpowiednim zalczniku ![]() | ![]() |
ostatnio już miałem chwilę zwątpienia i myślałem nad zakupem gotowych Paradigm monitor 9V7
Wszystkie kolumny paradigm jakie słuchałem grały dla mnie beznadziejnie. Nie mogę zdzierżyć ich manierowatych i kłujacych wysokich tonów, jakiś głuchy koleś im to projektuje albo trafiałem na takie "modele".
Witam.
Sprzedam Kolumny z tego tematu.
Pozdrawiam