• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

16cm subbas.... :D ciagnący do 10k.. a w pasmie sredniaka efektywnosc rzedu 100db :P niezły monster ten subbas :)

Kupiłem dwa takie, trochę taniej i gdzie indziej. Popatrzyłem na to inaczej - znajdźcie głośnik 16cm który ma taką efektywność w paśmie średniotonowym? Idealny średniak do połączenia w paczce 3 drożnej. Ciekawe jak to wyjdzie w rzeczywistości ;)

ech co za burak. ani kropki, ani przecinka, wszystko po chamsku dużymi literami - totalny bełkot. jeśli kolumny za 8600zł to gdzie reszta? może to te "philipsy hifi" od mini wieży ? :lol:

nie nie, chodzi mi o inną aukcję sprzedawcy tej wysokotonówki z "kolumn za 8600zł".

zdaj relację jak te philipsy ambi bo może rzuci się na tylne efektowe :)

wsadził głośniki jakie pod ręką miał i tyle, cieszyć się tylko że cudem w parzystej liczbie występowały ;)

witam !!! mam do sprzedania ostatni z czterech zestawów kolumn które robiłem na zamówienie jest to piękny zestaw
na głośnikach LEXTONA I PIONNERA , wykonany perfekcyjnie , o jakości dzwięku nie wspomnę, jeszcze pachną świeżością, jak ktoś się zna to widzi od razu , zestawy posiadają zwrotnice SUPER-BASS , pozłacane wtyki itd.

zwrotnice SUPER-BASS :lol: :lol:

hehe po prostu się gościowi trszkę głośników nazbierało :lol: ... troche szparki widac między płytami, ale to szczegół :wink:

http://allegro.pl/show_item.php?item=502270231

Witam.

Chomik jaki jest każdy wie i widzi ;) miły, mały i dość łatwo przenośny.

Teraz mozesz miec swojego wlasnego, unikalnego chomika Szparka ;) Koniec z chomikami okręcanymi tasmą klejącą, ten bowiem unikalny i jedyny w swoim rodzaju chomiczek moze dac Ci to czego tak naprawde potrzebujesz. Miłego, ciełego przyjaciela, ktory nie zdradzi, nie odtraci i będzie Cię kochał ile wlezie :D No i wygląda lepiej niż te obklejce.

Szparek jest czuły, miły i dowcipny. Zna sie na sporcie i chętnie uczestniczy w wyjsciach piwnych. Jak na prawdziwego Wojownika przystało jest dziki i wytrzymały.

O nie, o nim nigdy nie powiesz - Co, pękasz?

Otóż nie, nie pęknie! (no chyba ze przerosnie go zadanie - ale to mozemy mu wybaczyć, nie jest wszak Wszechmocny)

Chomik naturalnie posiada demontowalna Część, choć nie ukrywam ze dosc trudno ją spowrotem zainstalować, trzeba zastosowac metodę rajstopową - tzn najpierw chomika zrolować a potem spokojnie i powoli skompletować.

Co można z takim chomikiem zrobić? Czego dusza zapragnie i co gasnica szybko ugasi ;)

Moze stanowic miłą niespodzianke pod choinką dla osoby powyzej 18 roku zycia :D

Szparek ma swoją historię, chetnie Ci ja opowie, jesli tylko znajdziesz w sobie odrobinę ciepła i wrażliwości aby jej wysłuchać :D

Uwaga, Chomik nie był uzywany ;) Zdjecia przedstawiają Szparka w osobie własnej :D

Acha, kiedy bedziesz chomika ściskał/ała to on mlaszcze. Nie wiem czemu. Dziwny jakis jest :D

Dodano 2008-12-08 12:53

HA! :) moje ulubione - pojawiają się pierwsze pytania:

1. Czy Szparka można kupic jako pierścionek zareczynowy?

- Pewnie ze tak. Tylko troche trudno się pisze na klawiaturze, no i na basenie będzie problem bo czekpa takiego chomiczego chyba nie kupisz.
Dodano 2008-12-08 13:35

i kolejne pytanie:

2.Czy ten chomik nie jest zbyt agresywny? Czytałem gdzieś w necie, że "czochranie chomika" w przeciwieństwie do "czochrania bobra" może się zakończyć boleśnie.

Myślę ze czochranie Szparka nie wplywa na jego agresję. Chomik jest wyjątkowo spokojy i nie agresywny. Najważniejsze ze zęby ma z drugiej strony... ;)
Dodano 2008-12-10 16:48
3.Czy był śmigany czy jest nowy?
Szparek jest zdecydowanie nie smigany, póki nie objawiła sie jego prawdziwa natura był nawet ładnie zaszyty. Jednak nieodparta ciekawość świata wyszła z niego i objawiła się sprawiając że nazywa sie teraz tak jak się nazywa ;) w skrócie - chomik nie tknięty ;)
Dodano 2008-12-11 09:31
Czy jest przygotowany na "przyjęcie" większego ładunku ? Jaka jest jego "pojemność" ?
Zasadniczo Chomik wytrzymuje to trzech ton nacisku na obie osie. wtedy jego pojemnosc spada raczej do zera. Po zdjeciu trzech ton tez chyba raczej bedzie dość płaski ;) Jesli jednak go nie przygniatać to Szparek przyjmuje dokladnie tyle ile może ;)
Dodano 2008-12-11 09:33
Czy posiada Pan więcej Szparków, czy jest to jedyny w swoim rodzaju, unikalny Szparek z rodziny Szparkowców ?
Posiadam jedynie tego jednego jedynego Szparka. Kiedy go pytam o rodzine to patrzy na mnie tymi swoimi oczkami... ale pary z geby nie puścił.
Dodano 2008-12-11 09:35
Jak czysci sie chomika??

Delikatnie ;) W zmywarce chyba nie mozna, sie boi ciemności ;) a tak to chyba jak kazdego chomika, wodą z mydłem i wysuszyc, tylko nie wykręcać ;)
Dodano 2008-12-11 12:35

Czy Szparek jest refundowany przez NFZ?

Bladego pojecia nie mam, ale pewnie pozytywnie wplywa na zdrowie ;)
Dodano 2008-12-11 22:19
Czy jak zatkam szparkowi szparkę to wybuchnie próbując puścić bąka ?

O ile mi wiadomo Szparek nie miewa wiatrów, a nawet jesli to raczej nie tym dziurkiem ;)
Dodano 2008-12-12 11:07
Czy chomik jest na tyle silny, zdrowy i wytrzymaly by bawilo sie nim 2ch wlasciecieli jednoczesnie?

Spokojnie, ten Chomik wytrzyma to bez problemu. Pod jednym warunkiem, jeden sie bawi, drugi trzyma i potem zamiana by chomika była roześmiana ;)
Dodano 2008-12-12 11:19
Czy Szparek nie cierpi na żadną 'egzotyczną' chorobę procentową? Bo nie wiem czy z dobrego kumpla do picia nie wyjdzie czarny charakterek co pociągnie mnie ze sobą na dno ;)

Gdzie tam znowuż! Szparek jest czysty niczym wyjałowione gaziki antyseptyczne. I równie chłonny. Istny Szparek Jamochłon ;) Szparek dostaje jedynie kręćka kiedy poczuje dobry lubryfikant, no ale tego to sie raczej nie pije ;)
Dodano 2008-12-12 11:21
Czy mozna rozmnozyczy szparka ? Jesli tak to jak ?

Szparek głównie rozmnożyczy - cokolwiek to znaczy ;)

Padłem ;)
Naprawę trzeba mieć niezłą wyobraźnię i poczucie humoru, by stworzyć taki fajny lekki opis.
MISZCZ!

Powrót