• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

nowy1, sprzedający widocznie bezprawnie wykożystywał cudze zdjęcia :) ktoś to zauważył i podmienił pliki :D

Nie na temat...
Pawel S., haha niezłe ;) W Krakowie mamy w galerii sklep z takimi cudacznymi rzeczami, niektóre to po prostu miazga, i widziałem właśnie tą laleczkę wczoraj.
Ogólnie super rzeczy na 18, wieczory kawalerskie i tego typu imprezy ;)

wlasnie w takim sklepie siostra dzisiaj kupila ta laleczke. dla swojej kolezanki ktora zerwala wlasnie z chlopakiem :P

tak dla scislosci te rozowe/fioletowe punkciki to sa szpilki

pegelmesser napisał:
Pawel S. napisał/a
wlasnie w takim sklepie siostra dzisiaj kupila ta laleczke. dla swojej kolezanki ktora zerwala wlasnie z chlopakiem

ja bym jej kupił inny "przyrząd" :mrgreen:
:lol: :lol:

pegelmesser, najpierw dziewczyna musi sie wyzyc na nim i pocierpiec troche - pozniej znajdzie sobie inny "przyzad" tylko ze o napedzie "jadrowym" :P

Rfck, chyba się skuszę :razz:
Zobaczcie sobie pasmo przenoszenia 20-22000Hz i ta moc 680W. Normalnie ogień! :lol:
Co za imbecyle to pisały.

Krew człowieka zalewa jak widzi, że takie "kolumny" schodzą jak woda :evil:

[ Dodano: 2008-12-22, 10:18 ]
Heh, teraz zauważyłem - 7 zdjęcie w galerii - chyba z leksza kopułka w niskośrednim krzywo im się przykleiła :lol:

Powrót