• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

to 4 glosnikowe..... mialem takie ! tylko ze bez br noi podpielo sie pod 220 ....... troche pogralo ale sie popalilo :P a myslalem ze sie budynek buży/burzy
pozdro

Nie do wiary!!!! i normalny kabel zasilający do tego dają... Jak to ma grac jak kabel zasilający jest taki sam jak u mnie przy kompie...powinien być przynajmniej grubości dużego palca, koniecznie tez z miedzi beztlenowej :)

[ Dodano: 2005-04-18, 23:09 ]
było parę postów wcześniej...

To miało być do postu poniżej....

moze nie allegro :) chociaz od dwoch godzin mamy juz ebay.pl :) ale czytajac oferte MM natknalem sie na ciekawe okreslenie bass reflexu :) mianowicie
"tunel powietrzny pozwalający na otrzymanie rozszerzonego zakresu basów"
:)

chyba ebay wszedl troche za pozno i nie wepchnie sie w miejsce allegro zdaje mnie sie... i tak tam beda takie same aukcje jak na allego pewnie....... ja tam przy allegro zostaje ;]

Powrót