• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

hoosar te głośniki sprzedaje mój znajomy :P.Napisał że to tonsil żeby złapać frajerów i to sprzedać jak najszybciej.Jednak on sam dobrze wie co to tonsil a co to no name :).Ps to nie żaden 999!.Ten głośnik wbrew pozorom jest bardzo pożądny !

ruthi7-za te zdjęcia powinni go czym prędzej uwalić. Ma prawa autorskie ?? :D

ALTON, na pewno takich praw nie ma,i on za pewno o tym wie :P Ale zdjatka żywcem zjechane z artykulu i jescze sie cieszy!!

ja mu chyba maila napisze zeby niekupoiwal,a ten koles co opyla to chyab jakis pedalek :P ten szablon pasuje do suba he :) btw juz raz bylo opylane pod tytulem " skladane tylko do testów jak zagra w aucie" :P
pozdro

Wypasiony centralny.. zawsze marzył mi sie taki na samochodowych głośnikach :D
a pozatym w lewym głośniku nie ma kopółki ;) dlatego nie ma zdjęć bez śiatek.
Pozdro.

a jakby ja, to co niby? hmm Pieonear - to nazwa siatki... głośniki Roadstar, a w jednym kopółka czarna :P
a wykończenie - nie zeszlifowałem dokładnie szpachlówki ;P

Powrót