Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
DeeJay_Sqter, jak ty żeś towar z cantera sfotografował to Cie jutro mój kumpel zeżre normalnie.Bo to mi wygląda na jego towar
Ale mu nie pokaże bo by dym był.
DeeJay_Sqter, nie musisz mi tłumaczyć,na tej giełdzie prawie sie wychowałem .
A canter to samochód,mitsubischi canter.I jakos tak mi sie zdaje że to towar którym handluje mój ziomal.Badziew zgadza sie ale co zrobić jak ten badziew najlepiej schodzi.
powiedzmy tak: masz 0 komentarzy, wystawiasz kubek moczu za 20gr, kolega licytuje, wygrywa bo masz kup teraz, i co? i wystawiacie sobie po komentarzu.. nastepny kolega i nastepny komentarz.
i tak do trzydziestuparu sobie uzbierasz i już jesteś "sprawdzonym sprzedawcą".
prowizja nikła, a teraz możesz kogoś zrobić na dużą kasę. raz a dobrze dlatego trzeba patrzec jakimi kwotami wcześniej sprzedający nabijał sobie komentarze.
no to złotówka za kup teraz.
a jeśli chodzi o mocz, to przydaje się cudzy czysciutki jak łza jak ktoś ma w planach małe badanie na obecnosc.. prawda? ale wtedy mozna popędzić pod pierwszą lepsza budkę z piwem i każdy żulik odda za piątaka nawet 0.5litra moczu, a żuliki z narkotykami mało mają wspólnego.. tylko bełta wybadają w moczu
ale na komentarze na allegro każdy sposób dobry, mimo prowizji.. później jak kogoś dobrze naciągniesz to można sie odbić.
[ Dodano: 2005-05-14, 10:32 ]
oczywiscie nie namawiam nie polecam.. żeby nie było!!
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.