• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

DeeJay_Sqter, jak ty żeś towar z cantera sfotografował to Cie jutro mój kumpel zeżre normalnie.Bo to mi wygląda na jego towar :P
Ale mu nie pokaże bo by dym był.

Qźwa gdzie to wyslij?!O jest,znalazłem :)

DeeJay_Sqter, nie musisz mi tłumaczyć,na tej giełdzie prawie sie wychowałem :D.
A canter to samochód,mitsubischi canter.I jakos tak mi sie zdaje że to towar którym handluje mój ziomal.Badziew zgadza sie ale co zrobić jak ten badziew najlepiej schodzi.

chyba sobie kupie, ale czy on na pewno działa we wszystkie strony :| no i w jedną stronę jest stary :? ważne że Wałęsy!!!

tak się zastanawiam : w jakim celu wystawiane są takie kretyńskie aukcje ? przecież allegro pobiera prowizję za to

powiedzmy tak: masz 0 komentarzy, wystawiasz kubek moczu za 20gr, kolega licytuje, wygrywa bo masz kup teraz, i co? i wystawiacie sobie po komentarzu.. nastepny kolega i nastepny komentarz.
i tak do trzydziestuparu sobie uzbierasz i już jesteś "sprawdzonym sprzedawcą".
prowizja nikła, a teraz możesz kogoś zrobić na dużą kasę. raz a dobrze :) dlatego trzeba patrzec jakimi kwotami wcześniej sprzedający nabijał sobie komentarze.

no to złotówka za kup teraz.
a jeśli chodzi o mocz, to przydaje się cudzy czysciutki jak łza jak ktoś ma w planach małe badanie na obecnosc.. :) prawda? ale wtedy mozna popędzić pod pierwszą lepsza budkę z piwem i każdy żulik odda za piątaka nawet 0.5litra moczu, a żuliki z narkotykami mało mają wspólnego.. tylko bełta wybadają w moczu :)
ale na komentarze na allegro każdy sposób dobry, mimo prowizji.. później jak kogoś dobrze naciągniesz to można sie odbić.

[ Dodano: 2005-05-14, 10:32 ]
oczywiscie nie namawiam nie polecam.. żeby nie było!!

Powrót