• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Kolejna radosna twórczość...

Hehe... Ciekawe, że ludzi tak przyzwyczajają się do nazewnictwa kolumn - np. tworząc tzw. klony różnych konstrukcji. Najczęściej ma to miejsce w przypadków konstrukcji na Tonsilach - zwłaszcza jeśli chodzi o Totem Mite. Obudowa podłogowa, dwa mid-woofery z charakterystycznym koszem, zwrotka Janbo - no ale wysokotonówka "ta" i początek oznaczenia niskośredniaków "to" - i już mamy "klony Totem Mite". Ci... nazwijmy ich bardziej rozgarniętymi, dodają ewentualnie "moja wariacja na temat...", hehe :)

Ale łeb! Widzę, że ma gość problem ze zrozumieniem co to znaczy głębokość skoro napisał, że ją właśnie mierzył.

http://www.conrad.pl/?websale7=conr...urce=Ceneo&utm_medium=CPC&utm_campaign=378284

Nic nie rozumiem z tego opisu :

" W porównaniu z normalnymi głośnikami, ciężki głośnik Bass-Pump III jest wyposażony w membranę" / a normalny głośnik w co? W tranzystor?
" Zamiast tego jest on przykręcony na dole pojazdu" / naprawdę? Kto mi to przykręcił pod samochód bez mojej wiedzy???

Czy to jest jakiś masażer z telezakupów Mango?:lol:

Powrót