• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Paweł wyżej napisał, więc czego tu nie rozumiecie??

Tak, ale nie do końca, bo nie napisał dlaczego jest ta cena zwiększana.
Chodzi o to aby nie tracić aukcji, zmieniają tylko cenę i nadal aukcja jest dostępna pod tym samym linkiem.
Gdy towar będzie znów na stanie cena wraca do normy (chyba dobrze pamiętam).

Ostatnia edycja:
25038e6607ccda44101321f5a06950a5_1546805665.jpg

:thumbsup: Tesseracty Avalona w wykonaniu Sony..... https://allegro.pl/oferta/glosnik-sony-mhc-v90dw-highpower-audio-bt-wifi-7035477385?fromVariant=7035477385

Ostatnia edycja:
Borze... ta Jołanna hyba tylko potstawufke skonczya bo takje ma pismo... Morze zbjera na horom curke? :D

"Światło do rowerów na sprychy", "Sprzedam suchawkę blutu", " Skrzynka Bespieczników", "Płyta mikro Soft Ofice ,Orginał, Z homologramem"

Kobieta jest purystką, widocznie nie uznaje klawiszy backspace lub delete ani nawet czytania tego co się samemu napisało przed wysłaniem.

Możliwe też, że ktoś trolluje lub zepsuło się sprawdzanie pisowni.

Swoją drogą za każdym razem gdy czytam to od nowa, widzę tam więcej kwiatków, które nie rzuciły się w oczy od razu.

Nie na temat...
A ja ostatnio na olxie miesiac szukalem zwyklego zuzytego blatu sosnowego ze stołu, ławy czy czegokolwiek żeby nie montować wióru tylko odnowić, polakierować i zamontować w łazience. Co znalazłem na olxie ogłoszenia 150, 120, 130zl bo sie wyprowadzam, bo nie potrzebuję, bo ze śmieci, bo na śmieci, bo to bo tamto... Odpisuję, że podjadę i wezmę za 100zł bo potrzebuję tylko blat to wielka obraza, ze za malo ( mimo tego, ze wytlumaczylem a nie jak typowa Karina, że chce za darmo bo mam horom curke.) W końcu przypadkowo ogłoszenie- biurko sosnowe za 20zł :). Przyjechalem, przywitala mnie jakas starsza pani dyrektor instytucji. Powiedziala, ze moge zabrac bo to kolezanka pewnie wystawila na sprzedaz. Zaczela mi wypisywac jakies faktury od darowizn i tym podobne, zeby bylo udokumentowane :razz:.. Na koniec mówi, ze sprowadzi pomoc zeby je wyniesc bo jak pracownicy wnosili do pokoju to sie niezle meczyli. Na to wyciagam śrubokręt z kieszeni i w 2 minuty mam już poukładane w częściach do wsadzenia w auto. Jakie ździwko...:) " O to pan taki uzdolniony., Kto by pomyślał... Dziś trudno o tak mądrych pracowników"... Się uśmiałem:)

Nie mogę już teraz tego znaleźć, ale pamiętam, że koleś kiedy wystawił stary samochód na aukcji... Była tak świetnie opisana, że popłakałem się ze śmiechu i miałem już dzwonić do gości xD

eee tam...taka listwa na pewno sprawia ze średnica jest bardziej otwarta a wysokie jeszcze bardziej wysokie. My maluczcy możemy tylko pomarzyć o takich listwach dlatego tak na to psioczymy:) Z tego co widzę po rozmiarach to jakieś drzewo trzeba było ściąć żeby materiału na ten "high-end" wystarczyło;)
On to chyba produkuje bo ma też mniejszą wersję.

Powrót