Wydaje mi się że, komuś kto wystawiał aukcje omsknął się palec o jedno zero za dużo...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Paweł wyżej napisał, więc czego tu nie rozumiecie??
![]() ![]() ![]() Przepraszam, musiałem ![]() | ![]() |
Albo raczej facet wystawiający z konta baby , jak to często bywaKobieta jest purystką, widocznie nie uznaje klawiszy backspace lub delete ani nawet czytania tego co się samemu napisało przed wysłaniem.
A ja ostatnio na olxie miesiac szukalem zwyklego zuzytego blatu sosnowego ze stołu, ławy czy czegokolwiek żeby nie montować wióru tylko odnowić, polakierować i zamontować w łazience. Co znalazłem na olxie ogłoszenia 150, 120, 130zl bo sie wyprowadzam, bo nie potrzebuję, bo ze śmieci, bo na śmieci, bo to bo tamto... Odpisuję, że podjadę i wezmę za 100zł bo potrzebuję tylko blat to wielka obraza, ze za malo ( mimo tego, ze wytlumaczylem a nie jak typowa Karina, że chce za darmo bo mam horom curke.) W końcu przypadkowo ogłoszenie- biurko sosnowe za 20zł ![]() ![]() ![]() | ![]() |
Haha, u mnie ta sama sytuacja, dzwoniłem w sprawię pewnej części do auta, rozmawiałem z Panem a w danych z all. była Pani...