• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Nie ma to jak dobra reklama... Na jednym zdjeciu widac ze jest krzywo przyklejony magnes:)

te 94 db to mozliwe... ja mialem ta pierdziawke noname... grala glosniej od tesli(a moze i lepiej... tylko ze straszne podbicia i dolki w charce miala....)

małe sa te glosniki,a przewaznie taki shit potrafi sie tylko wydrzec,jakosci zero pasma zero ,same gorki i dołki,tlko ze wydrzec sie potrafi :D

Może to śmieszne ale mnie przypomina lata szkolne.Wtedy takie scalaki to był rarytas a wykonanie płytki graniczyło z cudem.

Zwłaszcza ten pasywny bas sprawia ze różnica miedzy orginałem a imitacją jest niewielka :) :D MASAKRA :D:D:D.

Tasior napisał:
haha niezle param. 5 ohm 75 db, hehe
nie wiem co w tym zlego ze ma 5ohm ? wiele dobrych firm robi glosniki co maja po 3 ohm czy 1ohm czy mniej? co do 75db to wszystko jasne ;]

Powrót