• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Głośnik ten posiada bardzo dużą kopułkę (na środku membrany) poprzez co bas jest pełniejszy, nie buczy...

NIE ODPOWIADAM ZA WSZYSTKIE SZKODY TAKIE JAK ZBITE SZYBY, SZKLANKI ITP
POWSTAŁE PRZEZ UŻYWANIE TEGO GŁOŚNIKA !!!

ojoj nie dobrze :P

nie no opis kozacki ciekawe jakie będzie miał branie :]

to dj zibi przeciez,a opis jets po to zeby ludzie sie napalili,takero tez tak pisze,nawet lepiej.... porownoje JL do LW :P

FSOL napisał:
Głośnik ten posiada bardzo dużą kopułkę (na środku membrany) poprzez co bas jest pełniejszy, nie buczy...

ojoj nie dobrze :P

nie no opis kozacki ciekawe jakie będzie miał branie :]

normalnie jak opis z mojego suba;P http://allegro.pl/show_item.php?item=81137881 hehe

chyba ktoś zapomniał o prawach autorskich :D To tekst bezczelnie zerżnięty ode mnie...

takero tez tak pisze,nawet lepiej.... porownoje JL do LW :P
to było ew :P Dokladnie to ew650A ;] i naprawde był nieco podobny :D
mIKI napisał:
Dobra dobra, ja byłem tutaj pionierem :D

jak sprzedał siostre to nie ma problemu starczy mu na grzywne ;) A co allegro moze mu zrobic do sądu i co dalej??

Pamiętam jak jakiś kretyn sprzedawał "rumuna" za 999 999 999 999,
a ktoś mu to zalicytował :D
Fajnie jest się ubiegać o zwrot prowizji :D
Był nawet screen nawet z kwotą do uregulowania :)

Powrót