• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Moim celem jest jezeli mial bym sprzedac cos wlasnego na allegro to zeby sie nei wstydzic tego i nie trafic na ten dzial na zadnym forum :))

A ci idioci licytują te gówno. Jakbym to minął na śmietniku to jeszcze bym na to nasikał żeby było żółto zielone ;)

cursor, męskie wchodzą w żeńskie - czy to takie mało oczywiste ? ;)
Inaczej wtyczka i gniazdo - nie spotkałeś się jeszcze z takimi określeniami ? :D

Tylko ze w aukcji jest napisane:
"TAK JAK W OPISIE DO SPRZEDANIA MAM KONEKTORY PŁCI DAMSKIEJ POAKOWANE PO 100 SZTUK UTWARDZANE NIEMIECKIE PROSTO Z FABRYKI SIEMENS REWELACYJNA CENA POLECAM JAK ZA TEN TOWAR"

Szczerze mnie tez to rozbawiło, określenie żeński, męski OK, ale jeszcze nikt do mnie w żadnym sklepie nie powoedziął "tak, są płci żeńskiej" :PPP

męska to pewnie bedzie taka ktora sie wsuwa w te konektory.
tak samo jak to wyjscie na stare myszki(a racej wejscie).
jest męskie i żenskie,męskie ma piny a żenskie ma dziurki pod te piny.
logicznie zrobione :D

[ Dodano: 14-04-06, 23:53 ]
sorki,nieodswiezylo mi topicu,niewidzialem ostatniej wiadomosci.

Zobaczcie sobie za ile poszedl SN k700i :))))

Ale debile zaplaca prowizji...Ciekawe jak sprawa sie skonczy, skoro koperty licytowaly, heh,a le fantazje maja chlopaki :P

Prowizja nie będzie mała... ale jak tamten kupiec nie zapłaci(co jest pewne) to sprzedający będzie mógł się ubiegać o jej zwrot, który dostanie. Ja kiedyś dostałem zwrot prowizji, bo ziomek wylicytował i niechciał kupić towaru. Ale są naszczęście tacy co piszą "Niestesty nie mogę teraz kupić towaru, ale zapłacę prowizje od niego" ;)

ruthi7 napisał:
kalasz21 napisał:

heh, to sie nazywa skrzyżowanie qrwy z mułem....
brawo dac mu piwo :D

[ Dodano: 2006-04-17, 14:23 ]
Moc sinusoidalna tego sprzętu wynosi 4 X 50Watt przy obciążeniu 4Ohm.Według norm RMS byłoby to ok.4X100W. http://allegro.pl/item98808413_jbl_lc_a504_cztery_kanaly_x_100watt_rms.html

Powrót