• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

ten subwoofer 2w1 wymiata.. poprosty wybuchlem smiechem a potem sie zastanawialem jak mozna byc takim idiota ludzie zchodza na psy :|

reoddai, to wygląda naprawde idiotycznie,zgadza się.Ale mnie przypomina szczeniackie czasy.Otóż będąc w klasie bodaj 7 podstawówki byłem posiadaczem starego radmora z zestawem tonsila,bodajże ZGc40 czy jakoś tak.Mniejsz o to.Dorwałem kiedyś katalog Vistona (lata 70-80) i zauwarzyłem zestaw z głośnikiem niskotonowym zamontowanym z boku.Wiertara w dłoń,dziurki,bukfel i poszedł!Wsadziłem tam jakiegos gdn 20cm ze starych kolumn i sie cieszyłem.Jak głupi.Teraz to wiem.No ale od czegoś trzeba zacząć.

tak serio, to niektóre konstrukcje, które wyśmiewacie na allegro są bardzo podobne do niektórych, co pokazywały się na forum... Cudze, to każdy potrafi wyśmiać, ale jak pokaże swoje, to się tłumaczy, że to pierwsza konstrukcja...

o fuck. pomne juz tą zadrapaną górną część procka ale spójrzcie na wyprowadzenia układu!!!! tam nie ma ani jednej prostej nózki, ale oczywiscie są i tacy co to lictyują! Ludzka głupota nie zna granic. rotfl

Piekny moze samochod ci sie nie podobac i subwoofer, ale glosnik z tego suba bardzoo bym chcial JBL GT4 12" mmm miodzioooooo

Piekny napisał:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=42108107
Poprostu wiejski tjuning i w dodatku ten "spżent kar-ałdio" :)
>>Piekny<<

ogolnie to z tego auta to tylko glosnik jak przedmowca no i kolka do szwagra bmw...a tak pozatym to kupa plastiku do tego ten kolorek :D

Niewiem jak wam ale u mnie sam wygląd auta wzbudza śmiech,ehh...te spójne linie :] i ten wlot do nikąd (na masce).A po drugie może żeczywiście głośnik jest super ale oprawa mi sie osobiście nie podoba :) to tyle odemnie >>Piekny<<

Powrót