• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

wszystko w pożądku zawieszenia są nieprzyklejone...głośnik działa jedynie w pozycji jak na zdjęciu... membrana wyskakuje na chwilkę po czym wraca razem z peryferiami na miejsce... <lol>

Ja sie dziwie ze w ogole ktos chce to kupic. Z gory przypomina to papierowa tacke do szaszlykow lub kielbasek z grila :)

a zobacz kto to kupuje! cesarz ten ziomek co te visatony alfredo podobne sprzedawał .. ciekawe co teraz kombinuje :D

Kupi za 17 zl, wsadzi do band pass'a zeby nikt przetwornikow nie widzial i sprzeda na allegro za 100 zl :D

fajne ???????????????????????///hahaha
co jak co asz skoda pisać ale kaszdemu się morze zdarzyć??? hahaha
pozdro
ps on rzyje w inej rzeczywistości nic swojim gadaniem niezmienici jeszcze się hłopak załamie i jusz nic niezrogi a to tańsze nirz dynamit
sory za ortografie

rft napisał:
pozdro
ps on rzyje w inej rzeczywistości nic swojim gadaniem niezmienici jeszcze się hłopak załamie i jusz nic niezrogi a to tańsze nirz dynamit
sory za ortografie
Nie chciało mi się pisać ale nie mogłem już wytrzymać.CZŁOWIEKU prosze naucz się pisać normalnie i bez błędów,to jest straszne (nie to żebym Ja ich nie robił ale staram się ich robić jak najmniej)Nie wiem co jest "fajnego" w takim pisaniu(może laski na to lecą :P )-tekst staje się nieczytelny i świadczy o poziomie piszącego.
Posdro >>Piekfny<< :P

pozdro
sory za ortografie

ortografia- zapewne o tym kiedyś słyszał w szkole jak był mały. rotfl!!!

hmm 400zl za tyle przetwornikow... ciekawe tylko jakie to glosniki tam siedza:) mozna by to porabac a glosniki wykozystac...hmmm

Powrót