• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

...NASYCONE I NADZWYCZAJ SKUTECZNE DWA GŁOŚNIKI WYSOKOTONOWE UZUPEŁNIAJĄ GAME WYSOKICH CZĘSTOTLIWIOŚCI DZIĘKI CZEMU SKRZYNIA W PEŁNYM ZAKRESIE NAGŁAŚNIA NASZ SAMOCHÓD DŹWIĘKIEM BARDZO DOBREJ JAKOŚCI...
buhehehehehehe...... piezaki za jakieś 7zł i to ma być dobra jakość;)

[ Dodano: 2005-01-08, 20:28 ]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38880830
:D

hehe... no może.. też może jakieś orzeszki wystawie to może na wzmaka do suba szybciej uzbieram;)

Mam pomysł... Potne kabel głośnikowy na kawałki po 10 cm i wystawie na allegro z podpisem
" na tych kabalach koncerty grał Curt Cobain, Do wystawienia jeszcze kable innych wykonawców, GRATIS DOŻUCAM TRANZYSTOR NAPOLEONA :p "

Ludzie nigdy nie przestaną mnie zadziwiać...

to z tym orzeszkiem to juz jest plagiat...kumpel byl pierwszy w wystawieniu czegos takeigo wystwil jajko i ze zbiera na rower inne aukcje tego typu byly usuwane :P ..

hehe fajny ma licznik odwiedzin "Jestes 827 osoba która odwiedza moja aukcje ! ! ! "
a na dole licznik allegro: "Wyświetleń: 238" :)

głośnik wyrownawczy hmm mi to by pasowalo do okreslenia membrany biernej ale kto podaje moc membrany biernej ;P oj co za padaka a ten resor rozowy to wyglada jak z plasteliny :)

No niezle . Musze przyznac że poziom głupoty konstruktorów z allegro jest na bardzo wysokim poziomie:]. Może zrobimy jakiś ranking??:]

Z tym rankingiem to nie jest wcale taki głupi pomysł. Tylko trzeba by ładny i pasujący tytuł wymyślić np.
"ALLEGRO SPESZYŁ AŁARD: DE BEST OF DE BEST"

Ten gościu jest nieprzeciętny... pierwszy raz widzę takiego głąba na Allegro :) Inni to specjalnie kłamią mącąc w głowach i doskonale zdają sobie z tego sprawę, że robią uzytkownika w trąbę, a ten to chyba nawet nie wie, że nic nie wie :)

Ten gość sam chyba zię zmutował ..... ja pitole masakra.... ten "ranking" to konieczność chyba, a będzie się z czego pośmiać.

Powrót