• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

no ku****rwa<wow> takich debili to ja jeszcze nie widzialem.a chcial bym to widziec jak sie ten blok trzasl(to byl chyba taki mini dla lalek) bo inny nie mogl byc a ten subwoofer tylko na opal by sie nadawal bo zima nadeszla i "DJ _MAX"mogl napisac ze to na opal ma byc bo mu to dom garci:D POZDRO

NOWY SUBUFER 600 WAT RMS-U ! ! ! - znowu ta polsko-brzmiąca nazwa...

UZYWALEM GO 2 TYGODNIE ! ! ! - na zdrowie

MOZE SLUZYC DO SLUCHANIA MUZY ! ! ! - A do czego jeszcze?? Masażysta?

JAK I DO WIERZY ! ! ! - analfabeta

BARDZO MOCNY "ZA" 600 WAT RMS-U ! ! ! - j.w.

MUZYCZNA AZ 1200 WAT ! ! ! - a żelazko lub czajnik elektr. ma 2kW

BARDZO DUZE MOZLIWOSCI ! ! ! - gotuje, prasuje i opowiada dowcipy

CHCESZ ZEBY CIEBIE KAZDY USLYSZAL CHCESZ POCZUC PRAWDZIWY POTEZNY BASS ! ! ! - NIE!

POLECAM WSZYSTKIM ! ! ! - wypchaj się

To już lepiej jakby tylko podał parametry wyssane z palca, niż robił takie durne opisy produktu!

"GŁOŚNIK basowa o pojemności 100 litrów
moc 400 watt
wielkość głośnika 23cm średnica
4 omy reszta danych niestety nie jest mi zanan
2 OTWORY BASOWE JEDEN Z TYŁO 8CM ŚREDNICY
DRUGI Z PRZODU 13 CM ŚREDNICY"

nie no prawdziwy audiofil i do tego polonista chyba ;]

z tym pierwszym ziomem to skontaktowałem sie poprzez mejla jako potencjalny kupiec bo chciałem coś wiecej wiedzieć :) i z tego co sie dowiedziałem to jaki gosnik zastosujesz to zalezy już od ciebie i twoich oszczedności bo obudowa jest praktycznie uniwersalna ;]

ten 3 poeta to niezłe cherezje wypisuje :)

a o co chodzi z Adam Słodowy???

a co do tego głosnika 100 litrów to moim zdaniem jest to alphard z nakładka boschmanna TYRANT

Adam Słodowy to... taka złota rączka, konstuktor (jak Pomysłowy Dobromir;) )- chyba tak najlepiej Go określić. :D

no bo to jakby alton 200 ale jakis ciec nawtykal do tego glosnikow i zmienil plyte przednia i tyle a te niskotonowe to jakby gdn20/80 sredniaki to chyb JAKIES 10 cm
a wysokich nie opisze ale czy tam jest jakas zwrotnica rozbudowana ????

Te basowce to 30 a średnie 16, pewnie to były altony 110, wiem bo do klamki porównałem;) ale za taką profanacje to min 20 lat ciężkich robót:)

Powrót