• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Ale bym dupy zgarniał jak bym tym rosyjskim Star-Trekiem na impreze wleciał !!!!!!!

Ale bym dupy zgarniał jak bym tym rosyjskim Star-Trekiem na impreze wleciał !!!!!!!
Hehehehe... jeszcze by sie przestraszyły bo by pomyślały że to kosmici i by uciekły;)

nie widzieliscie na allegro plutonu albo uranua moze calej bomby atomowej? bo schecia wysadziłbym sie razem z paroma osobami :P

plutonu może nie , ale są grudki z książyca , sprzedaje je ten gościu od promu , popatrzcie na jego aukcje:]

hmm. ferrari Enzo ktos sprzedaje? ;/. niech sie tylko ktos dowie z Ferrari..... ho ho ho. pojdzie siedziec ten ktos na pare lat pewnie ;)

Nie ma co sie smiac , bo zaniedługo którys z tych ałdjofilów amatorów trafi na ta strone i zacznie zamieszczac tu swoje dzieła. BOŻE CHROŃ

mam coś co bije wszystko zobaczcie na to :)
3drozny subwoofer z 8cm głośnikiem średniotonowym i sopranówką piezo.....

dobre nie?? subwoofer 3way myślałem że się posikam jak to zobaczyłem

Załączniki

• alfred_rewelacje.gif
    alfred_rewelacje.gif
    44.3 KB · Wyświetleń: 0
hahaha.......hahaha.....hahaha... :D:D ktoś tu myli pojęcia-czy to "sabłufer" czy 3drożna kolumna:),goście z alpharda mocno przeginają,a może to była buda na głośnik basowy do auta tylko że w miejsce 2B-R dali 2 głośniki a z boku wywiertali dzióre i dali mały basik-reflexik...co??

A ten od XLS ów po 1500 zł napisał ze z 10 szt zostały mu 4 !!! Opad szczeny, widać że polacy to albo głupi, albo bogaty kraj.

Piekny napisał:
hahaha.......hahaha.....hahaha... :D:D ktoś tu myli pojęcia-czy to "sabłufer" czy 3drożna kolumna:)

...gdybym był upierdliwy to bym Ci powiedział że mylisz pojęcia, bo to nie jest nawet kolumna... ale nie jestem upierdliwy, więc nie powiem.

hehe... nie rozumiem, dlaczego 1500 W to moc muzyczna... przecież to moc muzyczna + moc świetlna :D

Powrót