• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

O ja cie... Brak słów :neutral: Zawsze marzy mi się żeby zrobili taki przycisk antydebilny albo anyszajsowy który ukrywał by wszystkie kupki nazywane szumnie głośnikami :twisted: czy "tubami" czy co tam jeszcze jest... Bo teraz to się trzeba przez te wszystkie plastikowce przebijać ręcznie :evil:

takero napisał:
stx ? Tak , ale nie nowy, albo to stara seria albo jeden z prototypów, sądząc że gość jest ze szczecina stawiałbym na to pierwsze rozwiązanie.

a mi sie wydaje ze samorobka jakas, od kiedy stx robi czy robil kosze takie powiedzmy dresiarskie??

robil robil..... jak sie nie myle ma podobne w estradowkach tylko nie chromowane czy tam malowane na srebrny...

żadna samoróbka, od dawna mają te kosze i osoby które bywają u nich na wolumenie wiedzą że spokojnie można kupić nieraz prototypy za pare zł.
Zresztą w starej serii mieli pare modeli głośników z tymi koszami i to właśnie jeden z przykładów.

Powrót