tylko ze to zapewne diebesi czy cos takiegotakero napisał:ten głośnik jak DLS wygląda
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tylko ze to zapewne diebesi czy cos takiegotakero napisał:ten głośnik jak DLS wygląda
to jest dobry tekstCENA KOSZTÓW JAKIE PONIOSŁEM PRZY ZAKUPIE TEGO ZESTAWU WYNIOSŁA MNIE:
2500PLN
Mocy głośników nie jestem w stanie podać, ale jest poprostu kolosalna!!
no to musze to wywalic bo niechce sprzetu estradowego w domu... :lol:UWAGA !!!
TDA7294 to końcówki podchodzące pod ESTRADE !!!
WZMACNIACZ marki First (podróbka sony) jest lekko uszkodzony .Włancza się działa tylko nie daje tyle mocy ile powinien
to daje jeszcze mniej niz 4x20W?? :shock:krzyhoo9 napisał:nie daje tyle mocy ile powinien
stx ? Tak , ale nie nowy, albo to stara seria albo jeden z prototypów, sądząc że gość jest ze szczecina stawiałbym na to pierwsze rozwiązanie.DeKeR napisał:czyzby nowy wypust STX??![]()
takero napisał:stx ? Tak , ale nie nowy, albo to stara seria albo jeden z prototypów, sądząc że gość jest ze szczecina stawiałbym na to pierwsze rozwiązanie.