Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przewód ochronny cieńszy od L i N :neutral: Mam nadzieję, że nikt tego nie kupi :evil:bawolek napisał:http://www.allegro.pl/item473807650_kabel_sieciowy_hi_end_super_cena.html
przeraza mnie takie coś....
mam nadzieje ze instalacje w domu koles tez zrobil z plecionki trzech kabli:wink:
to i tak niezle. jak UKA byl w jednym sklepie to babka zwracala uwage klientowi zeby dobrze te kable podlaczyl bo sa "kierunkowe" :lol:wasik1989 napisał:"Strzałki na kablach są po to ,że jak ktoś szuka końca to po strzałkach go znajdzie"
GŁOŚNIK MA 39 CM ŚREDNICY ,WCHODZI W OTWÓR 36CM , WYSOKOŚĆ GŁOŚNIKA 22CM, WAŻY PONAD 8 KILO , JEST POTĘŻNY ,ALUMINIOWY ,Z BARDZO DOBRYCH MATERIAŁÓW ,ŻADNA PIANKA , JEST TO GŁOŚNIK 12 V DO SAMOCHODU . SUB JAKI Z NIEGO POWSTANIE BĘDZIE NIEBEZPIECZNY DLA LUDZI! ! ! KOSZT WYSYŁKI 20 ZŁ .ILE DASZ ZA TYLE JA PIER…..!!!