• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

jezeli ekipa sie nie zmienila to pod tym adresem znajdziemy bezmyslnych karkow-dresiarzy dla ktorych 20zl jest wazniejsze niz dobry wizerunek sklepu (oszukali mnie troche ale co tam...)

"Jeśli uważasz, że Twoje zakupy ptak ma problem, chcesz spełnić Simon Johns i jego Impreza ... różnica polega na tym, że on zachęca ją pozytywnie."

To wszystko tłumaczy :lol: :lol: :lol:

"...Może też być stosowany do zasilania TV LCD i TV Plazmowych w tym przypadku poprawia się też obraz, ale to już trzeba sprawdzić ja nie mam takiej możliwości"

:lol:

"Kabel jest wstępnie wygrzany ok. 50godz. - Pełne właściwości brzmieniowe uzyskuje po ok 100 -150godz. pracy-poprawia się równowaga tonalna"

:lol: :lol: :mrgreen:

bawolek napisał:
http://www.allegro.pl/item473807650_kabel_sieciowy_hi_end_super_cena.html

przeraza mnie takie coś....

mam nadzieje ze instalacje w domu koles tez zrobil z plecionki trzech kabli :D :wink:
Przewód ochronny cieńszy od L i N :neutral: Mam nadzieję, że nikt tego nie kupi :evil:

Nie znalazłem na forum tematu z humorem, więc wrzucę tutaj:

Proszę, to co powiedział jeden z obsługi salonu RTV na temat kabli kierunkowych Alphard Da-Vinci.

"Strzałki na kablach są po to ,że jak ktoś szuka końca to po strzałkach go znajdzie"

wasik1989 napisał:
"Strzałki na kablach są po to ,że jak ktoś szuka końca to po strzałkach go znajdzie"
to i tak niezle. jak UKA byl w jednym sklepie to babka zwracala uwage klientowi zeby dobrze te kable podlaczyl bo sa "kierunkowe" :lol:

łożesz, ciekawe czym to wszystko napędza. Niektórzy faktycznie mają nierówno pod sufitem....

Powrót