http://www.allegro.pl/item518855794_skrzynia_basowa_pod_glosnik_25_cm.html
Nie ma to jak "dobry" patent. Popatrzcie sobie na połączenie skrzyni w środku
Nie ma to jak "dobry" patent. Popatrzcie sobie na połączenie skrzyni w środku

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To ci nie powiemShiver napisał:Niech ktoś mi powie że te strzałki nie oznaczają kierunku w jakim ma płynąć prąd bo ja tu zaraz umrę ze śmiechu
JEDYNA KARTA POZWALAJĄCA W PEŁNI CIESZYĆ SIĘ KRYSTALICZNYM DZWIĘKIEM PROSTO Z BLEU REY
Bez karty Xonar HDAV1.3 w komputerze PC, dyski Blu-Ray będą odtwarzane tylko z niższą jakością DVD!
NAJLEPSZA KARTA DZWIĘKOWA NA ŚWIECIE
Lepsza jakość obrazu
Pawel S napisał:Treść wiadomości:
witam
gratuluje pomyslu!
napisz co studiujesz i gdzie to sie zastanowie czy cos i ile przelac
max zlotowke dostanie :twisted:Tomasz napisał:Witam serdecznie na wstępie chciałem podziękowąc za maila miło, że się Pan odezwał, zainteresował tak więc piszę te pare słów o sobie jestem studentem politechniki rzeszowskiej studiuje może nic ciekawego ani wyszukanego ponieważ marketing i zarzadzanie (wiem, że teraz ciężko z pracą po zarządzaniu może specjalności PR i administracja mi jakos pomogązobaczymy) byl to kierunek trochę wybrany przez los wiec się tego trzymam mam nadzieje, że słusznie?! Proszę przeczytac moje "wypociny", przemyślec sprawę, zastanowic sie, proszę takze o odpowiedź w tej sprawie pozdrawiam Tomasz
szczególnie w niedzielę późnym wieczoremMichał K. napisał:ciekawe skąd pisze skoro niema kompa![]()
csbiczek napisał:widzieliście resztę jego przedmiotów? :mrgreen: Niezły koleś :lol: