Klasyczne nabijanie komentarzy 1 wiadomość do teamu allegro.pl i goście mają zawieszone konta.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Klasyczne nabijanie komentarzy 1 wiadomość do teamu allegro.pl i goście mają zawieszone konta.
:lol:URZĄDZENIE PRZECIW-ZAKŁÓCENIOWE-MAGNAT
Nie widziałem jeszcze notebooka z ekranem CRT :lol:MormoN napisał:Ekranowanie magnetyczne pozwala na ustawienie głośników w pobliżu notebooków lub monitorów
Ale cena kusząca !yxzabc napisał:http://www.allegro.pl/item815568024_wzmacniacz_diy_wyglada_jak_oryginal.html
przeczytajcie temat :shock:
Witam, posiadam kartę dzwiękową Creative Sound Blaster Live 5.1, czyli najgorszy syf jaki kiedykolwiek wypuściła na rynek firma Creative. Widziałem na allegro aukcje na których jest zachwalana, nie wierzcie w ani jedno słowo, nawet dystrybutor się ich wstydził. Mój model to SB0220, nie posiadam sterowników, których NIE ściągniesz ze strony producenta, jedyną alternatywą są sterowniki Kx.
Tak czy inaczej może komuś się przyda, wystawiam od 10pln.
Powodzenia.![]()