• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

michone napisał:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77008558

mnie sie tam podoba... co do funkcjonowania i kwadratowosci czegos takiego to mowie: NIE :D
ale szklo albo plexi fajna sprawa jest gdzie browca postawic :D

nie mam nic do samego wygladu ale do napisu "Nowy Wzmacniacz 5.1 z wbudowanym subwoferem" jak juz to na odwrot :) ciezko jest we wzmacniacz wbudowac subwofer :D

"Bardzo wielu moich znajomych słuchając tego głośnika ocenia go na 500W a gdy im mówię jaką ma on naprawdę moc są bardzo zdziwieni ;) Mimo tego, że głośnik sprawiać może wrażenie nie pozornego to tak naprawdę jest to straszna bestia, nawet przy słabym wzmacniaczu potrafi przewracać „flaki” i miażdżyc basem klate :], a ze jest bardzo melodyjny i przyjemny dla ucha wręcz porywa do tańca a noga sama wystukuje rytm (Szybko, nisko i przyjemnie)." masakra :D

[ Dodano: 2005-12-20, 22:00 ]
z boku mi ten alpierd przypomina vife pl :PP mogles dac naklejke vify pl to by sie pozabijali ;)

hehe w sumie ludzie widza co kupuje i to wina alpierda ze jest gownem i podaje smieszne parametry ! gowno glosnik to i gowniana aukcja (mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie ;) Co innego gdy ludzie z glosnikami np perles czy vifa by odwalali taki szopki...

No i w sumie nikt z "branży" tego nie tknie.Choć takie pocieszenie.Co nie znaczy że popieram takie wciskanie kitu.To typowy objaw u Turków i...Polaków ,niestety.W ten sposób zarabiamy sobie na opinie w świecie.

Powrót