• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

cursor napisał:

Jeden wielki lol. Ale to jeszcze nic. Wyslalem do sprzedającego maila z takim oto zapytaniem :
"Wlasnie przegladam aukcje dotyczaca glosnika alpharda. Mam takie pytanko - do czego sluzy otwor echotwórczy ?? On jakos poprawia dzwiek ?? Dziekuje z gory za odpowiedz"

Po doslownie (z zegarkiem w reku) 1.5 minuty otrzymalem odpowiedz:
"tak poprawia to dzwiek, a konkretniej bass jest glebszy i przy bardzo niskich dzwiekach bass jest czysty i mocniejszy pozdrawiam"

[/b]

Otwór echotwórczy wygrał dzisiejszy konkurs... ale ,ze ludzie mają taką wyobraźnię - podziwiam

Jak przyjada do mnie to czemu nie, nie widze problemu :)

Ale jakby złe nie były to pewnie i tak je zostawie bo zalezy mi tylko na cenie a nie na jakosci...skoro wytrzymalem 2 lata na zestawie kina domowego LG za 499zł z plastikowymi kolumienkami z głośniczkami chyba 7 czy 8cm, a teraz jade na przednich z 20cm sistekiem 777 i nie słysze roznicy miedzy nim a tonsilem 20/60 to znaczy ze mi słoń na ucho nadepnal i wszystko mi pasuje =P

heheh kolo z mojego miasta :] Sprzedaje alfredy, caty, no i te hanseny. Ale ostatnio byłem w jego sklepie i nawet ARN150 znalazłem prawdziwego :] ale cena jeszcze fajniejsza była 50zł :lol:

Ba, to u mnie w mieście zaciekawił mnie sklepik RTV - Głośniki - Radia Samochodowe itp.... postanowiłem tam wkroczyć w celu obadania terenu, otwieram drzwi..... patrze.... a tam suby na debil(esi) odwracam wzrok na półkę z głośnikami.... i ujrzałem całą gamę głośników "trzy cyfry".... odważnie i z dodatkiem ironii pytam sprzedawcę czy są jakieś głośniki tesli... niestety musiałem powtórzyć firmę to koleś pierwszy raz słyszał o_O
Następne moje pytanie... czy są jakieś głośniki STX.... i tu sie zdziwiłem bo dostałem odpowiedz :]..... "plastikowych głośników tu nie sprzedaje"..... <LOL>.... w ciągu milisekundy opuściłem lokal z 4 godzinnym bananem na twarzy ;)))
Pozdro dla miłośników serii 888

normalnei dobre dobre :) uhahałem sie ze o nie moge :P z tym dyktafonem to mega pomysł :) ale by to były hiciory puźniej :D

Wzmacniacz jest w 100% sprawny.
Sprzedaje jako uszkodzony, gdyz dziala tylko jeden kanal.

...... eeeee <lol>

Powrót