OK. Racja, po co głupio głos i czas zajmuję. Na forum technicznym siłą rzeczy głos wyłącznie inżynierom przynależy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
| oj widze ze zle to odebrales. nie o to mi chodzi zebys wogole sie nie udzielal... ale po twoich wypowiedziach widac zes czlowiek wyksztalcony... a mi, prostemu czlowiekowi trudno to sie czyta zapewne i tak nie wytlumaczylem sie wystarczajaco - glowa boli od kilku dni plus pozna pora... | |
Komu głupio temu głupioTroche głupio dawać głosnik każdy z innej parafii![]()
Jak się ma ograniczony budżet do trzeba iść na jakiś kompromisnie pasuje tak wizualnie
Coś by się tam znalazło jak mają być 3 drogimamy w czym wybierac
Tylko kto do tego zwrotkę trzaśnie :???:
tak, byl fajny. ale zwroc uwage ze to juz zupelnie inny glosnik. tego papierowego jeszcze nie mialemMoże ten czarny 8 calowy STX samochodowy by się Pawle nadawał ?. Pisałeś że fajny
akurat tutaj bym nie widzial sensu stosowania AWXa. lepiej dac drozsza wysokotonowke niz sredniaka. zostawiajac DXa to bym dal GDM SCX+ średniaki AWX i ta Vifa DX25
ktos czerwony :biggrin:Tylko kto do tego zwrotkę trzaśnie
oj chyba w zlej aplikacji go miales :/ten STX w kinie daje rade jako tako ale w muzyce tylko jednostajnie byczy - blee...
przeciez od pocatku o tym pisalia co myślicie o takiej konfiguracji ??
Inny ale podział i tak musi być nisko więc ze zgraniem nie powinno być problemu pod warunkiem że jeszcze sobie jako tako radzi do kilkuset Hz.ale zwroc uwage ze to juz zupelnie inny glosnik. tego papierowego jeszcze nie mialem
Można dać lepsza kopułkęakurat tutaj bym nie widzial sensu stosowania AWXa.
sam dopiero zaczynam prace nad tym zestawem wiec z czasem zwrotnica bedzieNa Twoim miejscu wybrał bym zestaw który zaproponował Paweł na początku , czyli wavecor,awx,mds.Na pewno jest to zestaw dużo lepszy od 3 dróg na stx scx,wizualnie też to będzie fajnie wyglądało i jak się uśmiechniesz do Pawła to ze zwrotką też nie będzie problemu.
co to znaczy "mocniejszy"?zdecydowałem się na na 3 drogi stx tylko chciał bym zastosować mocniejszy wysoki ton co radzicie ??
a co myślicie o takiej konfiguracji ??
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1416396.html
Ta konfiguracja wyszła stąd, zwrotnica jest autorstwa irka, naszego moderatora.
Wypadałoby tak wymienić wysokotonówkę. Ta PJ to raczej słabizna. Poza tym w sumie nie wiadomo na jakim froncie była mierzona.
Wszystko rozbija się o Twój koncept obudowy, pod taką obudowę na pewno nie znajdziesz zwrotki.
Pewnie wcześniej niż głośniki w stx-ie ;http://www.stx.pl/m-stx-5-1-150-8-f-s-mc-x-gdm-14-150-scx.html , http://www.stx.pl/gdn-22-140-8-scx.htmlsam dopiero zaczynam prace nad tym zestawem wiec z czasem zwrotnica bedzie
nie kojaze takiej zwrotnicy - sprawdz czy napewno opublikowalesO ile pamiętam do takiego zestawu ale z ceramikiem STX'a robiłem zwrotnicę a schemat jest w dziale ze zwrotnicami.
no co ty, takie malenstwa maja zagrac?A teraz na poważnie,zastanów się czy nie lepiej zbudować dobre dwie drogi niż przeciętne 3 drogi z pj.
czy wie ktoś jaki br w projekcie trzy drogi stx znalazłem tylko średnice 70mm
i wielkość komory 29l

nie kojaze takiej zwrotnicy - sprawdz czy napewno opublikowales
Pawle,mały ale wariat.no co ty, takie malenstwa maja zagrac?