Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zdecydowani D70s
Tutaj mam zdecydowanie odmienne zdanie, nie samymi widoczkami fotograf żyje, a 1000D w tym temacie nie ustępuję starej 70-ce w niczym.
Jakbym mial focic tylko widoczki to nie zamienilbym np swojej Sigmy na nic innego, bo nic innego nie daje takiego obrazu.
No problemo. W pewnych cechach obrazu ten aparat nie ma startu do mojej sigmy z 2007 roku. Mikrokontrast i dynamika oraz szumy ( a wlasciwie ich brak ) na iso50, ostrosc pixel w piksel dalej poza zasiegiem nowych matryc Bayera. Nie mowiac juz co wyczynia SD1. Wiem, ze dla Ciebie pewnie to herezje, ale musialbys tymi aparatami troche popracowac zeby poznac ich mozliwosci. Sigmy to aparaty bardzo niszowe o bardzo waskim zastosowaniu.zróbmy sparing z moją 5-ką
Bawiłem się SD14 jedno popołudnie u kolegi. To korpus nie dla mnie. Jego zastosowanie widzę tylko tam, gdzie świeci słońce. Miałeś okazję fotografować FF canona?
Ciągle nie mogę pojąć, co takiego mega-super widzisz w obrazku z foveona?